Vine

Vi sælger vine af høj kvalitet - hovedsageligt fra små producenter, der selv har fingrene i mosten. Vi fokuserer på vine med friskhed og struktur - vine, der går godt til mad
Filtrer efter
Vælg vintype
Vælg drue
Vælg land
Vælg område
Vælg vingård
Vælg måltid
Vælg tilberedning
Vælg rettens udtryk
Vælg anbefalinger
Vis kun biodynamiske vine
Vis kun økolgiske
Vælg sortering

100% Grenache fra stokke med en alder på minimum 40 år i området Campo de Borja, der ligger sydøst for Rioja i Aragón i det nordøstlige Spanien.

Vinen er frisk med charmerende aromaer af jordbær og hindbær. Smagen er også domineret af røde bær og er mere domineret af frisk frugt og ingen fad i modsætning til de fleste andre spanske vine på dette niveau, der ofte smager meget af fad.

Til lettere hverdagsretter.

Land:
Spanien
Område:
Campo de Borja
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13,5 %
Spar 17,-
38,-

Aventura-serien er druetypiske vine med et enkelt, rent og frisk udtryk. Lavet overvejende på Cabernet Sauvignon og gæret på ståltanke. Ca. 1/3 af vinen er lagret 6 måneder på let brugte fade.

Ren og koncentreret duft af solbær og hindbær med let urtede noter. Præcis frugtighed i smagen med en god friskhed og et fint tanninbid.

Super allround vin, der klarer de fleste kødretter, men ogs kan dríkkes alene. Velegnet til grillet/stegt kød - fx barbecuemarinerede spareribs.

Land:
Chile
Område:
Colchagua
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13,5 %
aventura_cabernet_sauvignon_caliterra
Spar 20,-
50,-

70% Garnacha og 30% Syrah fra Campo de Borja, der ligger lidt sydøst for Rioja. Druer fra gennemsnitligt 25 år gamle stokke. Ingen fad. Kølig vinifikation med 1 uges koldmaceration for Grenache og delvis maceration carbonique for Syrah for at give en saftig og drikkevenlig stil.

Udpræget rød frugt i kølig og frisk stil med krydrede noter. Frisk med bløde tanniner, frisk saftighed og fin syre.

Saftig let krydret vin på Garnacha og Syrah fra Campo de Borja i det nordlige Spanien. Glimrende hverdagsvin.

Land:
Spanien
Område:
Campo de Borja
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
13,5 %
Spar 30,-
60,-

Lavet overvejende på Cinsault blandet med Païs, Carignan og Syrah. Gæret på stål og cement og lagret delvist på store, brugte fade - ingen ny eg. Hver sort er vinificeret for sig og blandet til den endelige blanding.

"Pour ma gueule" betyder noget i retningen af "til min tørst" , så den er lavet til at være læskende. Duften er ren, rød frugt blandet med sorte kirsebær, sort peber og viol. De samme noter går igen i smagen med fin fylde i strukturen, blide tanniner og god mineralitet.

Til enkle kødretter - gerne grillet.

Land:
Chile
Område:
Itata
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
14 %
Spar 65,-
65,-

Lavet på 65% Viognier, 15% Roussanne, 8% Clairette, 8% Marsanne, 2% Bourboulenc og 2% Grenache Blanc fra i gennemsnit 25 år gamle stokke. Vinificeret og lagret på stål.

Aromaer af hvide blomster, akacie, abrikos og hvid fersken. Frugtig med god fylde og en vis mineralitet. Medium syreniveau.

Passer godt til retter med fisk, til grøntsagsretter og til retter med asiatisk inspiration. Fin til retter med hvidløg.

Land:
Frankrig
Område:
Rhone
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
14 %
Spar 30,-
70,-

Tributo-serien er Caliterras premium-vine, dvs. luksusudgaver af deres enkeltdruevine.

Lavet på ren Malbec - en druesort, der klarer sig virkeligt strålende i Colchagua. Gæret på rustfrit stål (en lille smule af vinen - under 10 % - er dog gæret ved maceration carbonique på brugte fade) og efterfølgende lagret 12 måneder på franske barriques, hvoraf 13 % er nye.

Mørk violet i farven og med en tæt aroma af brombær og hyldebær og med noter af enebær og rosmarin. Overraskende frisk og livlig med fin balance og lang eftersmag.

Til mellemfyldige og fyldige retter med oksekød eller kalvekød. Går også fint til lam eller vildt.

Land:
Chile
Område:
Colchagua
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
13,5 %
Spar 40,-
75,-

Lavet på 97 % Syrah blandet med 3 % Viognier. Vinen er gæret uden tilsætning af gær og efterfølgende lagret 12 mdr på barriques af fransk eg - hovedsageligt brugte.

Duft af brombær, viol, peber og læder. Smagen er fyldig med elegante taniner, frisk syre og en elegant afslutning.

Chilensk Syrah er kraftigere end nordrhône Syrah og elegantere end australsk Shiraz. Velegnet til kødretter baseret på okse eller vildt, men kan også fint serveres til and eller gås.

Land:
Chile
Område:
Colchagua
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
14 %
Spar 35,-
75,-

Lavet på 85 % Cabernet Sauvignon, 10 % Cabernet Franc og 5 % Petit Verdot. Vinen er gæret uden tilsætning af gær og efterfølgende lagret 12 mdr på barriques af fransk eg - hovedsageligt brugte.

Duften er domineret af solbær og brombær med elementer af tørret frugt, vanilie, ceder og enebær. Faste tanniner, frisk syre og en silkeblød afslutning.

Velegnet til retter med oksekød og lammekød. Rigtig fin til grillet kød med enkelt tilbehør.

Land:
Chile
Område:
Colchagua
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
14 %
Spar 35,-
75,-

100% Dolcetto fra marker udenfor Barolo vinificeret og lagret på ståltank. Naturlig gæring.

Lækker næse med elementer af mørke kirsebær,  krydderier og friskristet kaffe. Saftig og frugtdrevet smag med mørke bær og en let bitter finish med lakrids og kirsebærsten.

Meget madvillig i kraft af den friske struktur, går til det meste pizza/pasta køkken, risotto, retter svampe, svinekød m.m.

Land:
Italien
Område:
Piemonte
Servering:
14 - 17 °C
Alkohol:
13 %
Spar 60,-
75,-

Lavet på 97 % Syrah blandet med 3 % Viognier. Vinen er gæret uden tilsætning af gær og efterfølgende lagret 12 mdr på barriques af fransk eg - hovedsageligt brugte.

Duft af brombær, viol, peber og læder. Smagen er fyldig med elegante taniner, frisk syre og en elegant afslutning.

Chilensk Syrah er kraftigere end nordrhône Syrah og elegantere end australsk Shiraz. Velegnet til kødretter baseret på okse eller vildt, men kan også fint serveres til and eller gås.

Land:
Chile
Område:
Colchagua
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
14 %
Spar 35,-
75,-

100% Dolcetto fra marker udenfor Barolo lagret på ståltank.

Lækker næse med elementer af mørke kirsebær,  krydderier og friskristet kaffe. Saftig og frugtdrevet smag med mørke bær og en let bitter finish med lakrids og kirsebærsten.

Meget madvillig i kraft af den friske struktur, går til det meste pizza/pasta køkken, risotto, retter svampe, svinekød m.m.

Land:
Italien
Område:
Piemonte
Servering:
14 - 17 °C
Alkohol:
13,5 %
Spar 60,-
75,-

100% Dolcetto fra marker udenfor Barolo lagret på ståltank.

Lækker næse med elementer af mørke kirsebær,  krydderier og friskristet kaffe. Saftig og frugtdrevet smag med mørke bær og en let bitter finish med lakrids og kirsebærsten.

Meget madvillig i kraft af den friske struktur, går til det meste pizza/pasta køkken, risotto, retter svampe, svinekød m.m.

Land:
Italien
Område:
Piemonte
Servering:
14 - 17 °C
Alkohol:
13,5 %
Spar 60,-
75,-