Vine

Vi sælger vine af høj kvalitet - hovedsageligt fra små producenter, der selv har fingrene i mosten. Vi fokuserer på vine med friskhed og struktur - vine, der går godt til mad
Filtrer efter
Vælg vintype
Vælg drue
Vælg land
Vælg område
Vælg vingård
Vælg måltid
Vælg tilberedning
Vælg rettens udtryk
Vælg anbefalinger
Vis kun biodynamiske vine
Vis kun økolgiske
Vælg sortering

100 % Grenache fra området Campo de Borja, der ligger sydøst for Rioja. Druerne har macereret 6 timer, hvorefter mosten er gæret til vin ved en temperatur på 18 grader. Den relativt lave gæringstemperatur er med til at bevare en god friskhed i vinen.

Duft af røde bær som jordbær og hindbær samt et floralt strejf. Smagen er frugtig, velbalanceret og ukompliceret.

Velegnet som sommerens terrassevin, men kan også sagtens serveres til lettere retter med kød, fisk eller skaldyr 

Land:
Spanien
Område:
Campo de Borja
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
13 %
55,-

100% Grenache fra stokke med en alder på minimum 40 år i området Campo de Borja, der ligger sydøst for Rioja i Aragón i det nordøstlige Spanien.

Vinen er frisk med charmerende aromaer af jordbær og hindbær. Smagen er også domineret af røde bær og er mere domineret af frisk frugt og ingen fad i modsætning til de fleste andre spanske vine på dette niveau, der ofte smager meget af fad.

Til lettere hverdagsretter.

Land:
Spanien
Område:
Campo de Borja
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13,5 %
55,-

100 % Grenache fra området Campo de Borja, der ligger sydøst for Rioja. Druerne har macereret 6 timer, hvorefter mosten er gæret til vin ved en temperatur på 18 grader. Den relativt lave gæringstemperatur er med til at bevare en god friskhed i vinen.

Duft af røde bær som jordbær og hindbær samt et floralt strejf. Smagen er frugtig, velbalanceret og ukompliceret.

Velegnet som sommerens terrassevin, men kan også sagtens serveres til lettere retter med kød, fisk eller skaldyr 

Land:
Spanien
Område:
Campo de Borja
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
13 %
60,-

100% Grenache fra stokke med en alder på minimum 40 år i området Campo de Borja, der ligger sydøst for Rioja i Aragón i det nordøstlige Spanien.

Vinen er frisk med charmerende aromaer af jordbær og hindbær. Smagen er også domineret af røde bær og er mere domineret af frisk frugt og ingen fad i modsætning til de fleste andre spanske vine på dette niveau, der ofte smager meget af fad.

Til lettere hverdagsretter.

Land:
Spanien
Område:
Campo de Borja
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13,5 %
60,-

Lavet på Mencia fra ca 30 år gamle stokke blandet med lidt Alicante Bouschet - høstet i hånden vinificeret med fuld afstilkning. Vinificeret på stål - ingen fad.

Duften er domineret af solbær, kirsebær, solbærblad og med et let røget element. Mellemfyldig med god frugtintensitet, medium niveau af faste tanniner og en frisk syre. Pæn længde i eftersmagen.

Kan også bruges til rustik mad - spanske bonderetter som linser med peberfrugt og chorizo, braisserede oksehaler, men også til et stykke godt, grillet kød med enkelt tilbehør.

 

Land:
Spanien
Område:
Bierzo
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13 %
Spar 120,-
90,-
70,-
90,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 120,-

Frisk rosé på en blanding af Tempranillo og Grenache fra nogle af Riojas højest beliggende marker. Vinstokkene vokser som små buske og har en naturligt lav ydelse.
Høstet i hånden og vinificeret og lagret på stål - ingen malo.

Duft af hvid fersken og hindbær. Smagen er frisk og præcis med elementer af røde kirsebær, hindbær og abrikos - flot eftersmag.

Herlig rosé med fin frugtintensitet, der giver en herlig charme, så vinen både er tør, rund og frugtig.

Smager herligt for sig selv på en solrig dag, men har fin struktur som madvin. Lettere fiskeretter, grøntagsretter eller tapas - gerne med tomat og hvidløg.

Land:
Spanien
Område:
Rioja
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
13,5 %
Spar 210,-
110,-
75,-
110,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 210,-
Lavet på de lokale sorter Godello og Dona Blanca. Godello kommer fra ca 20 år gamle stokke og Dona Blanca fra meget gamle stokke. Vinen får ikke noget fad, men lagrer ca 5 mdr. på gæringsresterne, hvilket er med til at give noget mere karakter og fylde.
 
Duften er domineret af æble, pære, citron og lime og med et let toastet element fra lagringen på gærrester. Smagen er fantastisk frisk, ren og med fin intensitet. Frisk syre og god eftersmag.
 
Brezo er en hvidvin med sin helt egen karakter og personlighed. Den har en flot balance og en fantastisk lækker friskhed. Velegnet til de fleste retter med fisk og også til skaldyr som jomfruhummer, rejer og kammuslinger.

 

Land:
Spanien
Område:
Bierzo
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
12,5 %
90,-

70% Garnacha og 30% Syrah fra Campo de Borja, der ligger lidt sydøst for Rioja. Druer fra gennemsnitligt 25 år gamle stokke. Ingen fad. Kølig vinifikation med 1 uges koldmaceration for Grenache og delvis maceration carbonique for Syrah for at give en saftig og drikkevenlig stil.

Udpræget rød frugt i kølig og frisk stil med krydrede noter. Frisk med bløde tanniner, frisk saftighed og fin syre.

Saftig let krydret vin på Garnacha og Syrah fra Campo de Borja i det nordlige Spanien. Glimrende hverdagsvin.

Land:
Spanien
Område:
Campo de Borja
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
13,5 %
coto-de-hayas_campo-de-borja
90,-

Lavet på 100 % Tinta del Toro - den lokale klon af Tempranillo. Lagret 9 måneder på fad - 50 % amerikansk eg og 50 % fransk eg. Halvdelen af fadene er nye mens den anden halvdel er et år gamle.

Dyb, sortrød farve og en frisk og sund bærpræget aroma med let vaniliepræg. Fin intensitet og koncentration i frugten med forfriskende syre, modne tanniner og en lang eftersmag.

Den meget intense smag gør vinen velegnet til kødretter med meget smag. Det let sødlige fadpræg og den fine frugtkoncentration understøtter både smagskoncentrationen i braisserede retter og det let røgede element i grillet/stegt kød. Serveres ved 14-16 grader og kan med fordel dekanteres.
 

Land:
Spanien
Område:
Toro
Servering:
14 - 15 °C
Alkohol:
14 %
92_p
100,-

Lavet på 100 % Tempranillo fra marker i hjertet af Rioja Alavesa – den mindste underregion i Rioja og sammen med Rioja Alta, den der giver den bedste kvalitet druer.

Vinificeret på ståltank, hvorefter vinen er lagret 12 mdr på brugte fade af amerikansk eg.

Vinen har en intens og sund aroma af røde bær – jordbær, hindbær og tranebær med et ganske let strejf af vanilie. Frisk i munden med god fylde, elegante og markante tanniner og en lang eftersmag.

Den meget intense smag gør vinen velegnet til kødretter med meget smag. Det lette fadpræg og den fine frugtkoncentration understøtter både smagskoncentrationen i braisserede retter og det let røgede element i grillet/stegt kød.

Serveres ved 14-16 grader og kan med fordel dekanteres.

Land:
Spanien
Område:
Rioja
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
14 %
100,-

Pruno er lavet på 90 % Tempranillo blandet med 10 % Cabernet. Lagret 12 måneder på to år gamle fade af fransk eg. Drueblandingen af Tempranillo og Cabernet kender man også fra Villacreces berømte nabo Vega Sicilia. Druerne fra Finca Villacreces har da også tidligere været brugt til både Vega Sicilia og Flor de Pingus.

Dyb, mørk farve. duft af jordbær, hindbær, blåbær, mynte, kamfer og vanilie. Smagen er dyb og intens med fin syre og modne tanniner - flot struktur og flot blance. Lang eftersmag.

Vinen har stor dybde og intensitet og egner sig til kødretter med kragtig smag. Okse eller lammekød med intens sauce eller stegt på grill. Er også velegnet til klassisk, dansk julemad - særligt and.

 

Land:
Spanien
Område:
Ribero del Duero
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
14 %
Spar 360,-
160,-
100,-
160,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 360,-

Lavet på 100 % Tempranillo fra marker i hjertet af Rioja Alavesa – den mindste underregion i Rioja og sammen med Rioja Alta, den der giver den bedste kvalitet druer.

Vinificeret på ståltank, hvorefter vinen er lagret 12 mdr på brugte fade af amerikansk eg.

Vinen har en intens og sund aroma af røde bær – jordbær, hindbær og tranebær med et ganske let strejf af vanilie. Frisk i munden med god fylde, elegante og markante tanniner og en lang eftersmag.

Den meget intense smag gør vinen velegnet til kødretter med meget smag. Det lette fadpræg og den fine frugtkoncentration understøtter både smagskoncentrationen i braisserede retter og det let røgede element i grillet/stegt kød.

Serveres ved 14-16 grader og kan med fordel dekanteres.

Land:
Spanien
Område:
Rioja
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
14 %
100,-