Vine

Vi sælger vine af høj kvalitet - hovedsageligt fra små producenter, der selv har fingrene i mosten. Vi fokuserer på vine med friskhed og struktur - vine, der går godt til mad
Filtrer efter
Vælg vintype
Vælg drue
Vælg land
Vælg område
Vælg vingård
Vælg måltid
Vælg tilberedning
Vælg rettens udtryk
Vælg anbefalinger
Vis kun biodynamiske vine
Vis kun økolgiske
Vælg sortering

100 % Grenache fra området Campo de Borja, der ligger sydøst for Rioja. Druerne har macereret 6 timer, hvorefter mosten er gæret til vin ved en temperatur på 18 grader. Den relativt lave gæringstemperatur er med til at bevare en god friskhed i vinen.

Duft af røde bær som jordbær og hindbær samt et floralt strejf. Smagen er frugtig, velbalanceret og ukompliceret.

Velegnet som sommerens terrassevin, men kan også sagtens serveres til lettere retter med kød, fisk eller skaldyr 

Land:
Spanien
Område:
Campo de Borja
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
13 %
55,-

Flot rosé lavet hovedsageligt på Syrah med en lille smule Grenache.

Intens duft af vilde hindbær, hvilket går igen i smagen kombineret med en god friskhed og mineralitet.

Rosé er strålende madvin, der klarer både fisk, skaldyr og lette kødretter. Rosé er rigtig godt til spicy orientalsk mad og til middelhavsmad med elementer af tomat og hvidløg.
 

Land:
Frankrig
Område:
Rhone
Servering:
10 - 12 °C
Alkohol:
13,5 %
Spar 90,-
85,-
70,-
85,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 90,-

Lækker sommerrosé lavet på 50 % Cinsault, 40 % Grenache og 10 % Syrah. Gæret ved lav temperatur for at bevare mest mulig aromatik og friskhed.

Let og indbydende duft af hindbær og abrikos. Smagen er frisk og frugtig - saftig og ikke mindst let drikkelig.

Velegnet til et glas i solen, til salater og til lettere retter fisk og fjerkræ. Prøv den sammen med en tomatsalat.

Land:
Frankrig
Område:
Rhone
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
12 %
les_plans_rose_vaucluse_santa_duc
Spar 120,-
90,-
70,-
90,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 120,-

Frisk og charmerende rosé lavet på 100 % Zweigelt fra ca 20 år gamle vinstokke. Vinificeret og lagret på ståltank.

Ren duft af hindbær og røde kirsebær med lette noter af timian. Frisk smag - som en frugtig hvidvin, men med karakter af røde bær.

Perfekt som aperitif, men smager fantastisk også til retter med fisk eller fjerkræ.

Servering:
10 - 12 °C
Alkohol:
12 %
rose_dom_ne_gobelsburg
Spar 120,-
100,-
80,-
100,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 120,-

Lækker rosé på en blanding af Syrah og Merlot. Høstet om natten og gæret ved lav temperatur for størst mulig friskhed.

Frisk og fin aroma af jordbær og granatæble - god, saftig friskhed i smagen med en frugtig afslutning.

Til salat med tomat, til jomfruhummer og til stegt kylling. Og til terrassen, selvfølgelig.

Land:
Frankrig
Område:
Gascogne
Servering:
9 - 11 °C
Alkohol:
12 %
bazin_rose
80,-

Klassisk Rhône rosé-blanding af Grenache, Cinsault, Mourvèdre og Syrah.

Dejlig frisk duft af hindbær, jordbær, blodappelsin og hvid peber. De samme noter går igen i smagen, der er let, rund og med en dejlig letkrydret bitterhed.

Passer til de fleste lettere retter med friske grøntsager, fisk og fjerkræ.

Land:
Frankrig
Område:
Rhone
Servering:
10 - 12 °C
Alkohol:
13,5 %
100,-

Frisk rosé på en blanding af Tempranillo og Grenache fra nogle af Riojas højest beliggende marker. Vinstokkene vokser som små buske og har en naturligt lav ydelse.
Høstet i hånden og vinificeret og lagret på stål - ingen malo.

Duft af hvid fersken og hindbær. Smagen er frisk og præcis med elementer af røde kirsebær, hindbær og abrikos - flot eftersmag.

Herlig rosé med fin frugtintensitet, der giver en herlig charme, så vinen både er tør, rund og frugtig.

Smager herligt for sig selv på en solrig dag, men har fin struktur som madvin. Lettere fiskeretter, grøntagsretter eller tapas - gerne med tomat og hvidløg.

Land:
Spanien
Område:
Rioja
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
13,5 %
110,-

Flot luksusrosé lavet på fadgæret Mourvèdre med lidt Syrah og Grenache. Lagret på egetræsfade i 3 måneder.

Vinen har en fyldig aroma af jordbær, hindbær og blomme med et let strejf af vanilie. Smagen er fyldig for en rosé med noter af røde bær og et ganske let touch af tannin.

Rosé er strålende madvin, der klarer både fisk, skaldyr og lette kødretter. Rosé er rigtig godt til spicy orientalsk med og til middelhavsmad med elementer af tomat og hvidløg. Capitelles Rosé hører til blandt de kraftigere vine i kategorien og klarer generelt lidt kraftigere retter. Prøv den også gerne til det grillede kød på en varm sommerdag.

Land:
Frankrig
Område:
Rhone
Alkohol:
13,5 %
120,-

Flot og kraftig rosé lavet på 50% Grenache, 30% Cinsault, 10% Clairette, 5% Syrah, 5% andre druer.

Dejlig duft af jordbær, hindbær og bolsjer. Smagen er ret fyldig med god bærfrugt og ret stor kompleksitet for en rosé.

Tavel er en cru i det sydlige Rhône, hvor man laver nogle af Frankrigs bedste rosé-vine. Den kan naturligvis bruges som terrassevin på en varm sommerdag, men har også både intensitet og kompleksitet til at kunne bruges som en seriøs madvin.
God til retter fra grillen; særligt laks eller tun, men kan også klare kødretter og fjerkræ. Fin til retter med asiatisk inspiration.

Land:
Frankrig
Område:
Rhone
Servering:
10 - 12 °C
Alkohol:
14 %
130,-

Eks-verdensmester i rosé. Lavet på  50 % Mourvèdre, 40 % Cinsault og 10 % Grenache høstet i hånden. Gæres ca 20 dage og lagres derefter 6 måneder på cementtanke.
Vinstokkene er ca 20 år gamle og de vokser i amfiteaterlignende terrasser (restanques) med sydlig eksponering.

Lækker, intens næse med frisk fersken, hindbær og melon. Fyldig i smagen - frugtig og letkrydret. Lang og vedholdende eftersmag.

Velegnet til fisk, skaldyr og grøntsager med middelhavs eller asiatisk touch.

Land:
Frankrig
Område:
Bandol
Servering:
10 - 12 °C
Alkohol:
13,5 %
Spar 150,-
160,-
135,-
160,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 150,-

Lavet på en blanding Pinot Noir, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Pinot Meunier, Frühburgunder og Merlot. Lavet ved saignée - dvs at man tapper noget af alle de røde topvine efter kort tids maceration for at koncentrere dem yderligere. Den aftappede pink most gæres færdig på ståltank og lagrer på bærmen med omrøring nu og da indtil aftapning i foråret.

Frisk og sommerlig duft af jordbær, abrikos og Kongen af Danmark. Frugtigheden er helt i front med en rigtig fin, balancerende syre. Saftig eftersmag med fin fin længde.

Velegnet til et glas i utide, men går rigtig fint til salater, gerne med tomat, eller til kylling eller grillet fisk.

Land:
Tyskland
Område:
Pfalz
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
12,5 %
gaul_rose
140,-

Lavet på ca 50 % Mourvèdre blandet med ca 25 % Carignan og resten en blanding af Grenache og Cinsault. Høstet i hånden, køligt macereret i 24 timer og gæret naturligt uden tilsætning af gær. Lagret på bundfald ca seks måneder på ståltank og flasket efter en meget let filtrering.

Kongen af Danmark, jordbær og varm klippe i næsen. Smagen er enormt intens, domineret af mineralitet, høj syre ug urter. Lang eftersmag.

Fantastisk rosé, der er en vinoplevelse i sig selv på en varm sommerdag, men den vil helt klart gøre sig allerbedst til mad. Klarer næsten hvad som helt - perfekt til grillet laks eller salat med koldt lam, gedeost og bær.

Land:
Frankrig
Område:
Languedoc
Servering:
10 - 12 °C
Alkohol:
12 %
175,-