Vine

Vi sælger vine af høj kvalitet - hovedsageligt fra små producenter, der selv har fingrene i mosten. Vi fokuserer på vine med friskhed og struktur - vine, der går godt til mad
Filtrer efter
Vælg vintype
Vælg drue
Vælg land
Vælg område
Vælg vingård
Vælg måltid
Vælg tilberedning
Vælg rettens udtryk
Vælg anbefalinger
Vis kun biodynamiske vine
Vis kun økolgiske
Vælg sortering

Lavet på 1/3 af hver af druerne Castelao, Aragonez (Tempranillo) og Syrah. Total afstilkning og to døgns kold præmaceration. Gæret ved relativ lav temperatur for at bevare en kølig frugtighed.

God intens frugtighed i duften med noter af brombær, solbær og jordbær, viol og sort peber. Medium fyldig med god, frugtig intensitet og mineralitet. 

Frisk, saftig vin med en struktur, der passer godt til kødretter med lam eller gris.

Land:
Portugal
Område:
Lisboa
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13,5 %
tinto_quinta_da_boa_esperanca
100,-

Fra højt beliggende marker med granit i jordbunden. Overvejende lavet på Alfrochiero og Touriga Nacional, men der er også en del andre lokale sorter, der vinificeres som field blend. Høstet i hånden, gæret naturligt i åbne kar og modnet på brugte fade af fransk eg samt stål.

Flot, dyb farve og aroma af brombær, kirsebær og jordbær. Saftig og læskende med afsluttende tør mineralitet.

Drikkes let afkølet til fjerkræ, gris eller lam - gerne fra grill.

Land:
Portugal
Område:
Dão
Servering:
14 - 15 °C
Alkohol:
14 %
160,-

Lavet på 100 % Alicante Bouschet - den eneste Vitis Vinifera druesort med rød druemost. Lavet med to døgns kold maceration og derefter en relativ kølig gæring. Modnet på store fade.

Meget dyb og mørk i farven og med en fydlig duft af mørke bær. Kraftig, men elegant vin med stor fylde og relativt lavt tanninniveau.

Flot til lam eller gris.

Land:
Portugal
Område:
Lisboa
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
14,5 %
alicante-bouschet_quinta-da-boa-esperanca
180,-

Lavet på et blend af Jaen (Mencia), Baga, Tinta Amarela (Trincadeira) og ca 20 andre sorter fra 50-100 gamle vinstokke fra en mark beliggende 450 moh med granit-jordbund. Dyrket økologisk, høstet i hånden og vinificeret med naturlig gæring i åbne kar og modnet på brugte fade af forskellig størrelse og ståltank i 18 måneder. Kun tilsat en smule svovl ved flaskning.

Hindbær, grafit og fyrrenål i duften. Smagen er saftig med fine tanniner, solid syre og en hel del mineralitet.

Til rødt kød - stegt eller på grill. Gerne med middelhavselementer som tomat, hvidløg, timian, rosmarin osv.

Land:
Portugal
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13 %
dao_vv_rouge_antonio_madeira
225,-

Lavet på et blend af Jaen (Mencia), Baga, Tinta Amarela (Trincadeira) og ca 20 andre sorter fra 50-100 gamle vinstokke fra en mark beliggende 450 moh med granit-jordbund. Dyrket økologisk, høstet i hånden og vinificeret med naturlig gæring i åbne kar og modnet på brugte fade af forskellig størrelse og ståltank i 18 måneder. Kun tilsat en smule svovl ved flaskning.

Hindbær, grafit og fyrrenål i duften. Smagen er saftig med fine tanniner, solid syre og en hel del mineralitet.

Til rødt kød - stegt eller på grill. Gerne med middelhavselementer som tomat, hvidløg, timian, rosmarin osv.

Land:
Portugal
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13 %
dao_vv_rouge_antonio_madeira
225,-