Vine

Vi sælger vine af høj kvalitet - hovedsageligt fra små producenter, der selv har fingrene i mosten. Vi fokuserer på vine med friskhed og struktur - vine, der går godt til mad
Filtrer efter
Vælg vintype
Vælg drue
Vælg land
Vælg område
Vælg vingård
Vælg måltid
Vælg tilberedning
Vælg rettens udtryk
Vælg anbefalinger
Vis kun biodynamiske vine
Vis kun økolgiske
Vælg sortering

Aventura-serien er druetypiske vine med et enkelt, rent og frisk udtryk. Lavet overvejende på Cabernet Sauvignon og gæret på ståltanke. Ca. 1/3 af vinen er lagret 6 måneder på let brugte fade.

Ren og koncentreret duft af solbær og hindbær med let urtede noter. Præcis frugtighed i smagen med en god friskhed og et fint tanninbid.

Super allround vin, der klarer de fleste kødretter, men ogs kan dríkkes alene. Velegnet til grillet/stegt kød - fx barbecuemarinerede spareribs.

Land:
Chile
Område:
Colchagua
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13,5 %
aventura_cabernet_sauvignon_caliterra
Spar 35,-
35,-

100% Grenache fra stokke med en alder på minimum 40 år i området Campo de Borja, der ligger sydøst for Rioja i Aragón i det nordøstlige Spanien.

Vinen er frisk med charmerende aromaer af jordbær og hindbær. Smagen er også domineret af røde bær og er mere domineret af frisk frugt og ingen fad i modsætning til de fleste andre spanske vine på dette niveau, der ofte smager meget af fad.

Til lettere hverdagsretter.

Land:
Spanien
Område:
Campo de Borja
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13,5 %
55,-

Lavet på Carmenère med en anelse Petit Verdot. Carmenère er oprindeligt en Bordeaux-drue, der næsten ikke blev genplantet efter vinlusens hærgen, da det er den senest modnende i Bordeaux. Den overlevede i Chile, hvor den passer perfekt til klimaet, og chilenerne har i dag taget den til sig som en nationaldrue.
Gæret på ståltank - ca 1/3 af vinen har lagret 7-8 måneder på let brugte fade.

Ren aroma med god koncentration og karakter af blåbær og brombær med noter af soltørret tomat og kanel.
Blød og frugtig smag med fint strukturerede tanniner.

Velegnet til diverse kødretter - gerne med tilbehør af peberfrugt - også paprika - eller tomat, da det passer godt til Carmenères urtede karakter.

Land:
Chile
Område:
Colchagua
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
13,5 %
Spar 20,-
60,-

Lavet på Cabernet Sauvignon blandet med en smule Petit Verdot og Cabernet Franc. Gæret på ståltanke. Ca. 1/3 af vinen er lagret 6 måneder på let brugte fade.

Ren og koncentreret duft af solbær og hindbær med let urtede noter. Præcis frugtighed i smagen med en god friskhed og et fint tanninbid.

Super allround vin, der klarer de fleste kødretter, men ogs kan dríkkes alene. Velegnet til grillet/stegt kød - fx barbecuemarinerede spareribs.

Land:
Chile
Område:
Colchagua
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
13,5 %
Spar 20,-
60,-

Lavet på 100% Malbec der er gæret på ståltank og efterfølgende har Ca. 1/3 af vinen lagret 6 måneder på let brugte fade.

Intense aromaer af moden blomme og ristede kaffebønner med diskrete blomsternoter. Mediumfyldig og saftig frugt med en flot syrebalance og tanninstruktur. Blød med en lang og vedholdende eftersmag. 

Kan nydes alene eller med mad. God allround vin, der klarer de fleste kødretter - især velegnet til grillet/stegt kød med marinade.

Land:
Chile
Område:
Colchagua
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
13,5 %
malbec_reserva_caliterra
Spar 20,-
60,-

Lavet på ren Cabernet Franc fra marker med ler, kalk og sand i jordbunden.
Lavet med 100 % afstilkning og 18 måneders lagring på brugte fade.

God intensitet i duften med noter af solbær, solbærblad og med florale overtoner. Mellemfyldig og meget velbalanceret - flot struktureret Cabernet Franc med imponerende intensitet for prisklassen - pænt tanninbid.

Velegnet til lettere kødretter - god og sikker hverdagsvin.

Land:
Frankrig
Område:
Languedoc
Servering:
14 - 17 °C
Alkohol:
12,5 %
la_grave_cabernet_franc
Spar 20,-
60,-

70% Garnacha og 30% Syrah fra Campo de Borja, der ligger lidt sydøst for Rioja. Druer fra gennemsnitligt 25 år gamle stokke. Ingen fad. Kølig vinifikation med 1 uges koldmaceration for Grenache og delvis maceration carbonique for Syrah for at give en saftig og drikkevenlig stil.

Udpræget rød frugt i kølig og frisk stil med krydrede noter. Frisk med bløde tanniner, frisk saftighed og fin syre.

Saftig let krydret vin på Garnacha og Syrah fra Campo de Borja i det nordlige Spanien. Glimrende hverdagsvin.

Land:
Spanien
Område:
Campo de Borja
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
13,5 %
coto-de-hayas_campo-de-borja
Spar 30,-
60,-

Lavet på en blanding af Merlot og Syrah fra Gascogne, der har et klima med indflydelse fra Atlanterhavet og Pyrenæerne, der giver dejlig friskhed i vinene. Vinificeret og lagret på stål.

Dejlig duft af af solbær og brombær med et let strejf af sort peber. Saftig i smagen med rund frugt og behagelige tanniner.

Dejlig allround vin, der er god til de fleste kødretter - særlig lam eller kalv

Land:
Frankrig
Område:
Sydvest
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
12,5 %
bazin_rouge
Spar 20,-
60,-

Lavet på Negroamaro fra omegnen af Salento i Leverano i Apulien. Leverano regnes for den bedste region for produktion af Negroamaro og Primitivo - bl.a. pga. havindflydelse fra både vest og øst. Ingen fad.

Fyldig og imødekommende duft af røde kirsebær og sød lakrids med en underliggende jordet mineralitet. Smagen er koncentreret med samme noter, milde tanniner og en medium syre, der holder vinen frisk. Balanceret og relativt kølig smag - let drikkelig.

Negroamaro betyder ordret sort og bitter, men nogle mener, at druen kommer fra Grækenland og at navnet alene hentyder til den mørke farve  - negro og mavro på hhv italiensk og græsk.
Druen dyrkes i Apulien og på Sicilien, hvor den er hoveddrue i nogle af de bedste DOC-vine.

Let drikkelig stil, der går godt til kødretter til den sødlige side som simreretter eller grillet marineret kød. Går også rigtig flot til stegt fjerkræ.

Land:
Italien
Område:
Puglia
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13 %
Spar 40,-
60,-

Pour ma gueule betyder noget i retningen af til min mund og er betegnelsen for den vin, man gemmer til sig selv og sine venner - en enkel og letdrikkelig vin.

Lavet på Pinot Noir fra unge stokke i en mark plantet af Pedro Parra i 2011 med høj plantetæthed. Pedro Parra er sydamerikas førende jordbundsekspert og stor Bourgogne-entusiast, så der er ingen tvivl om, at han har valgt det perfekte match mellem druesort, jordbund og klima.

Ret tæt i stilen for en Pinot Noir - god modenhed i frugten balanceret af en fin friskhed. 

God vin til fjerkræ og fuglevildt samt lamme og kalvekød.

Land:
Chile
Område:
Itata
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
14 %
Spar 390,-
130,-
65,-
130,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 390,-

Lavet på ren Merlot fra marker med ler, kalk og sand i jordbunden.
Lavet med 100 % afstilkning og uden fadlagring.

God intensitet i duften med noter af brombær og kirsebær med strejf af læder og muld. Mellemfyldig og meget velbalanceret - flot struktureret Merlot med imponerende intensitet for prisklassen.

Velegnet til lettere kødretter - god og sikker hverdagsvin.

Land:
Frankrig
Område:
Languedoc
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
12,5 %
la_grave_merlot
Spar 90,-
80,-
65,-
80,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 90,-

Lavet overvejende på Cinsault blandet med Païs, Carignan og Syrah. Gæret på stål og cement og lagret delvist på store, brugte fade - ingen ny eg. Hver sort er vinificeret for sig og blandet til den endelige blanding.

"Pour ma gueule" betyder noget i retningen af "til min tørst" , så den er lavet til at være læskende. Duften er ren, rød frugt blandet med sorte kirsebær, sort peber og viol. De samme noter går igen i smagen med fin fylde i strukturen, blide tanniner og god mineralitet.

Til enkle kødretter - gerne grillet.

Land:
Chile
Område:
Itata
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
14 %
pmg-cinsault_closdesfous
Spar 390,-
130,-
65,-
130,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 390,-