Vine

Vi sælger vine af høj kvalitet - hovedsageligt fra små producenter, der selv har fingrene i mosten. Vi fokuserer på vine med friskhed og struktur - vine, der går godt til mad
Filtrer efter
Vælg vintype
Vælg drue
Vælg land
Vælg område
Vælg vingård
Vælg måltid
Vælg tilberedning
Vælg rettens udtryk
Vælg anbefalinger
Vis kun biodynamiske vine
Vis kun økolgiske
Vælg sortering

En historisk Bichel-vin, da det var den første vin, vi importerede. Har gennem tiderne vundet et utal af "Prix Plaisir" og "Coup de Coeur"-priser i den franske vinpresse - 2013'eren i den måske mest ansete guide Bettane & Desseauve. Har også flere gange været kåret til "Årets husvin" i Den Danske Spiseguide.

Fyldig, elegant og læskende Côtes du Rhône lavet på Biodynamisk dyrkede druer. Høstet i hånden og vinificeret med total afstilkning og kølig præfermentation. Ingen Fad. Vinificeret uden svovl.

Tæt og typisk frugtdrevet næse med mørke bær, kirsch, kærnemælk og friske krydderurter. Saftig, fyldig og letkrydret smag med moden mørk frugt bløde tanniner.

Rigtig fin allround madvin som går godt til de fleste mellemfyldige kødretter især lam, and og braiseret oksekød, gerne middelhavsinspireret køkken med friske krydderurter, hvidløg og oliven.
 
Land:
Frankrig
Område:
Rhone
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
14 %
Spar 240,-
150,-
110,-
150,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 240,-

Fremragende Gigondas fra gamle vinstokke på 8 forskellige topmarker i Gigondas. Et lieux-dit er en navngiven mark på fransk og "Aux lieux dits" betyder fra forskellige marker. Grenache domineret blanding med Mourvedre, Syrah og Cinsault fra vinstokke med en gennemsnitsalder på 40 år. Lagret på blanding af store fade og amforaer af terrakotta.

Intens næse med mørke bær, kirsch, tørre krydderurter, peber og lakrids. Dyb, intens og varm smag med tætpakket moden frugt og en lang, fast finish med peber, lakrids og oliven.

Til kraftige og intense kødretter med oksekød, lam, and eller vildt. Gerne langtids braisserede retter med masser saft, kraft og krydderi.

Land:
Frankrig
Område:
Rhone
Servering:
14 - 17 °C
Alkohol:
14 %
gigondas_lieux_dits_santa_duc
Spar 80,-
230,-
190,-
230,- pr. flaske. Ved køb af 2 flasker spar 80,-

Cairanne lavet på biodynamisk dyrkede druer på en mark beplantet i 1905 med 60 % Grenache og 40 % Mourvèdre. Lagret 18 mdr. på store fade og flasket uden klaring eller filtrering.

Meget koncentreret duft med elementer af kirsch, lakrids og garrigue - sydfranske, vilde krydderurter. Smagen er fyldig og koncentreret og holdt i en elegant, kølig og saftig stil med god frugtighed balanceret af flot mineralitet og fint tanninbid.

Domaine l'Oratoire Saint Martin drives af Alary-brødrene Frederic og Francois. De dyrker deres vin biodynamisk og er Demeter-certificerede. De tilsætter aldrig gær, men bruger udelukkende druernes egne gærstammer. Ingen klaring eller filtrering og kun en lille smule svovl ved flaskning.
Deres vine er blandt de allerbedste i Cairanne og konkurrerer nemt med fx Chateauneuf-vine til den dobbelte pris. Ejendommen regnes af vinskribenter generelt som reference for appellationen.
Deres marker er beliggende i den bedste og stejleste del af Cairanne kaldet St. Martin.

Land:
Frankrig
Område:
Rhone
Servering:
14 - 17 °C
Alkohol:
14,5 %
Spar 50,-
200,-

Fra historiske Château Fortia. Lavet med næsten 50 % Syrah og Grenache og Mourvedre for resten (blended varierer en smule fra årgang til årgang). Lagret ca 1 år på store foudre.

Frugtig og floral næse med elementer af lakrids og sydfranske krydderurter. Fyldig og intens smag med en lang eftersmag.

Flot vintervin til kraftige kødretter, vinen har muskler og koncntration til at tage kampen op med både and, rødkål og svesker.

Land:
Frankrig
Område:
Rhone
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
15 %
chateauneuf_du_pape_chateau_fortia_cuvee_baron
Spar 55,-
210,-

Lavet på 65 % Corvina, 30 % Molinara og 5 % andre lokale druesorter. Druerne tørres naturligt i et luftigt tørrerum fra oktober til januar. Efter vinificering modnes vinen på store 2000 liters fade i ca 40 måneder og derefter minimum et halvt år inden vinen frigives til salg.

Rig og fyldig med noter af både modne blåbær, kirsebær og rosin. Smagen er ligeledes fyldig og intens, men uden at miste friskhed. Let bitterhed i eftersmagen. Fantastisk vinøs Amarone med flot balance og længde i eftersmagen.

Velegnet til kraftige retter med oksekød eller lam. Også en herlig julevin som ledsager til anden. Ellers gem den i minimum 10 år og drik den som meditationsvin.

Land:
Italien
Område:
Valpolicella
Servering:
16 - 18 °C
Alkohol:
16 %
amarone_begali_lorenzo
Spar 150,-
300,-
225,-
300,- pr. flaske. Ved køb af 2 flasker spar 150,-

Lavet på 65 % Corvina, 30 % Molinara og 5 % andre lokale druesorter. Druerne tørres naturligt i et luftigt tørrerum fra oktober til januar. Efter vinificering modnes vinen på store 2000 liters fade i ca 40 måneder og derefter minimum et halvt år inden vinen frigives til salg.

Rig og fyldig med noter af både modne blåbær, kirsebær og rosin. Smagen er ligeledes fyldig og intens, men uden at miste friskhed. Let bitterhed i eftersmagen. Fantastisk vinøs Amarone med flot balance og længde i eftersmagen.

Velegnet til kraftige retter med oksekød eller lam. Også en herlig julevin som ledsager til anden. Ellers gem den i minimum 10 år og drik den som meditationsvin.

Land:
Italien
Område:
Valpolicella
Servering:
16 - 18 °C
Alkohol:
16 %
amarone_begali_lorenzo
Spar 150,-
300,-
225,-
300,- pr. flaske. Ved køb af 2 flasker spar 150,-

Topvinen fra Begali - den bedste frugt fra Monte Ca'Bianca. Lavet på en blanding af 40 % Corvina, 30 % Corvinone, 20 % Rondinella og 10 % af den sjældne drue Oseleta, som er en lille druesort med stærk farve og elegante tanniner. Druen er svær at dyrke og ses derfor sjældent, men den har et stort kvalitetspotentiale og bl.a. Dal Forno bruger den til sin Amarone. Efter høsten tørrer druerne i det luftige tørrerum indtil starten af februar. Efter vinifikationen lagrer vinen omkring fire år på en blanding af store fade og barriques.

Vinen har siden 1997 fået tre glas i Gambero Rosso ikke mindre end 14 gange , senest den aktuelle årgang, og 14 gange 5 drueklaser i Duemilavini, de italienske sommelierers guidebog.

Imponerende duft af modne mørke bær, chokolade, cola og varme krydderier. I munden er vinen tør og helt fantastisk fyldig og elegant på sammen tid. Balanceret tyngde og mineralsk frugt med krydderier og en vedholdende eftersmag.

Til kraftige retter med oksekød, vildt eller lam - perfekt julevin til juleanden. Gem den evt 10-15 år eller mere og drik den for sig selv i godt selskab.

Land:
Italien
Område:
Valpolicella
Servering:
16 - 18 °C
Alkohol:
16 %
ca_bianca_amarone_begali_lorenzo
425,-

Topvinen fra Begali - den bedste frugt fra Monte Ca'Bianca. Lavet på en blanding af 40 % Corvina, 30 % Corvinone, 20 % Rondinella og 10 % af den sjældne drue Oseleta, som er en lille druesort med stærk farve og elegante tanniner. Druen er svær at dyrke og ses derfor sjældent, men den har et stort kvalitetspotentiale og bl.a. Dal Forno bruger den til sin Amarone. Efter høsten tørrer druerne i det luftige tørrerum indtil starten af februar. Efter vinifikationen lagrer vinen omkring fire år på en blanding af store fade og barriques.

Vinen har siden 1997 fået tre glas i Gambero Rosso ikke mindre end 14 gange , senest den aktuelle årgang, og 14 gange 5 drueklaser i Duemilavini, de italienske sommelierers guidebog.

Imponerende duft af modne mørke bær, chokolade, cola og varme krydderier. I munden er vinen tør og helt fantastisk fyldig og elegant på sammen tid. Balanceret tyngde og mineralsk frugt med krydderier og en vedholdende eftersmag.

Til kraftige retter med oksekød, vildt eller lam - perfekt julevin til juleanden. Gem den evt 10-15 år eller mere og drik den for sig selv i godt selskab.

Land:
Italien
Område:
Valpolicella
Servering:
16 - 18 °C
Alkohol:
16 %
ca_bianca_amarone_begali_lorenzo
425,-