Vine

Vi sælger vine af høj kvalitet - hovedsageligt fra små producenter, der selv har fingrene i mosten. Vi fokuserer på vine med friskhed og struktur - vine, der går godt til mad
Filtrer efter
Vælg vintype
Vælg drue
Vælg land
Vælg område
Vælg vingård
Vælg måltid
Vælg tilberedning
Vælg rettens udtryk
Vælg anbefalinger
Vis kun biodynamiske vine
Vis kun økolgiske
Vælg sortering

Aventura-serien er druetypiske vine med et enkelt, rent og frisk udtryk. Lavet overvejende på Cabernet Sauvignon og gæret på ståltanke. Ca. 1/3 af vinen er lagret 6 måneder på let brugte fade.

Ren og koncentreret duft af solbær og hindbær med let urtede noter. Præcis frugtighed i smagen med en god friskhed og et fint tanninbid.

Super allround vin, der klarer de fleste kødretter, men ogs kan dríkkes alene. Velegnet til grillet/stegt kød - fx barbecuemarinerede spareribs.

Land:
Chile
Område:
Colchagua
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13,5 %
aventura_cabernet_sauvignon_caliterra
Spar 35,-
35,-

Fantastisk velsmagende most af kvæder fra familien Sauers egne kvædertræer i Franken - intet andet.

Drikkes som det er eller blandes ca med 50 % danskvand.

Som aperitif, til oste eller til fx til retter med kylling.

Land:
Tyskland
Område:
Franken
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
0 %
quitten_kv_desaft_rainer_sauer
50,-

Ren druemost fra Rainer Sauer i Franken - intet andet.

På grund af den høje syre er mosten et delikat alkoholfrit alternativ til vin.

Drikkes som det er, eller blandes med op til 50 % danskvand eller vand.

Land:
Tyskland
Område:
Franken
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
0 %
traubensaft_druemost_rainer_sauer
50,-

100 % Grenache fra området Campo de Borja, der ligger sydøst for Rioja. Druerne har macereret 6 timer, hvorefter mosten er gæret til vin ved en temperatur på 18 grader. Den relativt lave gæringstemperatur er med til at bevare en god friskhed i vinen.

Duft af røde bær som jordbær og hindbær samt et floralt strejf. Smagen er frugtig, velbalanceret og ukompliceret.

Velegnet som sommerens terrassevin, men kan også sagtens serveres til lettere retter med kød, fisk eller skaldyr 

Land:
Spanien
Område:
Campo de Borja
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
13 %
55,-

100% Grenache fra stokke med en alder på minimum 40 år i området Campo de Borja, der ligger sydøst for Rioja i Aragón i det nordøstlige Spanien.

Vinen er frisk med charmerende aromaer af jordbær og hindbær. Smagen er også domineret af røde bær og er mere domineret af frisk frugt og ingen fad i modsætning til de fleste andre spanske vine på dette niveau, der ofte smager meget af fad.

Til lettere hverdagsretter.

Land:
Spanien
Område:
Campo de Borja
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13,5 %
55,-

Lavet på Carmenère med en anelse Petit Verdot. Carmenère er oprindeligt en Bordeaux-drue, der næsten ikke blev genplantet efter vinlusens hærgen, da det er den senest modnende i Bordeaux. Den overlevede i Chile, hvor den passer perfekt til klimaet, og chilenerne har i dag taget den til sig som en nationaldrue.
Gæret på ståltank - ca 1/3 af vinen har lagret 7-8 måneder på let brugte fade.

Ren aroma med god koncentration og karakter af blåbær og brombær med noter af soltørret tomat og kanel.
Blød og frugtig smag med fint strukturerede tanniner.

Velegnet til diverse kødretter - gerne med tilbehør af peberfrugt - også paprika - eller tomat, da det passer godt til Carmenères urtede karakter.

Land:
Chile
Område:
Colchagua
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
13,5 %
Spar 20,-
60,-

Lavet på ren Chardonnay fra ca 30 år gamle stokke i Minervois i Lamguedoc i det sydlige Frankrig.

God intensitet med aroma af fersken og gule kvæder. 

Til retter med fisk, skaldyr kylling eller ost.

Land:
Frankrig
Område:
Languedoc
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
12,5 %
la_grave_chardonnay
Spar 20,-
60,-

Lavet på Negroamaro fra omegnen af Salento i Leverano i Apulien. Leverano regnes for den bedste region for produktion af Negroamaro og Primitivo - bl.a. pga. havindflydelse fra både vest og øst. Ingen fad.

Fyldig og imødekommende duft af røde kirsebær og sød lakrids med en underliggende jordet mineralitet. Smagen er koncentreret med samme noter, milde tanniner og en medium syre, der holder vinen frisk. Balanceret og relativt kølig smag - let drikkelig.

Negroamaro betyder ordret sort og bitter, men nogle mener, at druen kommer fra Grækenland og at navnet alene hentyder til den mørke farve  - negro og mavro på hhv italiensk og græsk.
Druen dyrkes i Apulien og på Sicilien, hvor den er hoveddrue i nogle af de bedste DOC-vine.

Let drikkelig stil, der går godt til kødretter til den sødlige side som simreretter eller grillet marineret kød. Går også rigtig flot til stegt fjerkræ.

Land:
Italien
Område:
Puglia
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13 %
Spar 40,-
60,-

Lavet på Cabernet Sauvignon blandet med en smule Petit Verdot og Cabernet Franc. Gæret på ståltanke. Ca. 1/3 af vinen er lagret 6 måneder på let brugte fade.

Ren og koncentreret duft af solbær og hindbær med let urtede noter. Præcis frugtighed i smagen med en god friskhed og et fint tanninbid.

Super allround vin, der klarer de fleste kødretter, men ogs kan dríkkes alene. Velegnet til grillet/stegt kød - fx barbecuemarinerede spareribs.

Land:
Chile
Område:
Colchagua
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
13,5 %
Spar 20,-
60,-

Lavet på 100% Malbec der er gæret på ståltank og efterfølgende har Ca. 1/3 af vinen lagret 6 måneder på let brugte fade.

Intense aromaer af moden blomme og ristede kaffebønner med diskrete blomsternoter. Mediumfyldig og saftig frugt med en flot syrebalance og tanninstruktur. Blød med en lang og vedholdende eftersmag. 

Kan nydes alene eller med mad. God allround vin, der klarer de fleste kødretter - især velegnet til grillet/stegt kød med marinade.

Land:
Chile
Område:
Colchagua
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
13,5 %
malbec_reserva_caliterra
Spar 20,-
60,-

70% Garnacha og 30% Syrah fra Campo de Borja, der ligger lidt sydøst for Rioja. Druer fra gennemsnitligt 25 år gamle stokke. Ingen fad. Kølig vinifikation med 1 uges koldmaceration for Grenache og delvis maceration carbonique for Syrah for at give en saftig og drikkevenlig stil.

Udpræget rød frugt i kølig og frisk stil med krydrede noter. Frisk med bløde tanniner, frisk saftighed og fin syre.

Saftig let krydret vin på Garnacha og Syrah fra Campo de Borja i det nordlige Spanien. Glimrende hverdagsvin.

Land:
Spanien
Område:
Campo de Borja
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
13,5 %
coto-de-hayas_campo-de-borja
Spar 30,-
60,-