Vine

Vi sælger vine af høj kvalitet - hovedsageligt fra små producenter, der selv har fingrene i mosten. Vi fokuserer på vine med friskhed og struktur - vine, der går godt til mad
Filtrer efter
Vælg vintype
Vælg drue
Vælg land
Vælg område
Vælg vingård
Vælg måltid
Vælg tilberedning
Vælg rettens udtryk
Vælg anbefalinger
Vis kun biodynamiske vine
Vis kun økolgiske
Vælg sortering

100 % Grüner Veltliner let angrebet af botrytis, gæret og lagret på stål.
På grund af det tørre klima i Kamptal kommer der kun ædel råddenskab - botrytis - i ret let grad. Det giver muligheden for denne relativt søde auslese med et let botrytis-præg i form af noter af friskbagt rugbrød i aromaerne.

Domineret i næsen af noter af citron samt tropisk frugt i form af ananas, banan og abrikos suppleret med lynghonning og et touch af friskbagt rugbrød. Stor smagsintensitet med flot renhed i frugten og en frisk, rensende syre. Lang eftersmag.

Velegnet til desserter med sødt/syrligt præg, hvor elementer som citron, lime, mango eller rabarber spiller en fremtrædende rolle. Flot til jordbær og rabarber om sommeren.

Land:
Østrig
Område:
Kamptal
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
12,5 %
270,-

Storslået eiswein på Grüner Veltliner fra Steinsetz-marken. Selv om man hovedsageligt forbinder eiswein med Riesling, så har Moosbrugger altid ment, at Grüner Veltliner er meget velegnet til denne vintype. Druen har et tykt drueskind med højt fenolindhold, der gør det modstandsdygtig over for rådsygdomme. I Østrig må man kun lave eiswein på naturligt frosne druer ved minimum -7 grader.

Rig, koncentreret, spicy - og på en gang kompleks og præcis. Honning og tropisk frugt balanceret af stålsat syre.

Som meditationsvin eller til meget søde desserter - gerne med tropisk frugt eller citrus.

Land:
Østrig
Område:
Kamptal
Servering:
8 - 10 °C
Alkohol:
7,5 %
eiswein_gv_gobelsburg
330,-