Vine

Vi sælger vine af høj kvalitet - hovedsageligt fra små producenter, der selv har fingrene i mosten. Vi fokuserer på vine med friskhed og struktur - vine, der går godt til mad
Filtrer efter
Vælg vintype
Vælg drue
Vælg land
Vælg område
Vælg vingård
Vælg måltid
Vælg tilberedning
Vælg rettens udtryk
Vælg anbefalinger
Vis kun biodynamiske vine
Vis kun økolgiske
Vælg sortering

Lavet på Syrah blandet med 2 % Mataro, gæret naturligt med 10 % hele klaser, lagret delvist på nye fade og flasket uden filtrering. Frugten kommer fra 13 forskellige marker i Bethany, Vine Vale, Moppa, Stonewell, Eden Valley og Marananga.

Frisk og tæt duft af viol, brombær og blåbær med en anelse vanilie. Smagen er fyldig, men med en god friskhed, modne tanniner og god frugtighed - lang eftersmag.

Til okse eller lammekød - gerne med tæt sauce.

Land:
Australien
Område:
Barossa
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
14 %
shiraz_schwarz_wine
Spar 65,-
125,-

100 % Chardonnay gæret naturligt og lagret 9 måneder på små fade af fransk eg - hovedsageligt let brugte. Efter 9 måneders lagring laves et blend af de fade, der viser den frugtprofil og friskhed, man gerne vil have i Filius-serien.

Citrus og tropisk frugt pakket ind i noter af ymer, smeltet smør og let røg. Medium fyldig og elegant med frisk syre og en ret lang eftersmag.

Velegnet til klassiske retter med stegt fisk eller skaldyr, og er også rigtig flot til stegt kylling.

Land:
Australien
Område:
Margaret River
Servering:
9 - 12 °C
Alkohol:
12,5 %
chardonnay_filius_vasse_felix
Spar 240,-
180,-
140,-
180,- pr. flaske. Ved køb af 6 flasker spar 240,-

Lavet på 87 % Cabernet Sauvignon og 13 % Malbec. Al frugt er høstet i Margaret River og hvert plot er vinificeret separat og modnet 12 måneder på barriques - 13 % nye, resten mellem 1 og 5 år gamle. Blendet er lavet efter lagring.

Duften er klassisk Cabernet domineret af solbær med krydrede noter fra fadet og aromaer af grus, skovbund og salvie. Mellemfyldig med gavmild frugt, faste tanniner, god friskhed og en ret lang eftersmag.

Til rødt kød - okse, kalv eller lam. 

Land:
Australien
Område:
Margaret River
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
14 %
cs_filius_vasse_felix
150,-

Lavet på 56 % Grenache (fra Stockwell, Marananga og Vine Vale), 32 % Shiraz (fra Bethany og Koonunga) og 12 % Mataro (Mourvèdre - fra Moppa, Vine Vale og Light Pass). Gæret naturligt med op til 15 % hele klaser, der er trådt ved slutningen af gæringen, modnet på store fade og tank og flasket uden filtrering.

Krydret og intens duft domineret af moden blomme og, hindbær og brombær. Fyldig, frugtig og med faste, men modne tanniner - lang eftersmag med fine elementer af røde bær og sort peber.

Herlig, drikkevenlig vin, der går godt til stegte, grillede eller braisserede kødretter.

Land:
Australien
Område:
Barossa
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
14 %
gms_schwarz_wine
190,-

Super elegant vin lavet på 100 % Grenache og vinificeret naturligt med 86 % hele klaser. Druerne kommer fra 75 år gamle stokke i Bethany og 90 år gamle stokke i Marananga. Flasket uden klaring eller filtrering. Der er kun lavet 2000 flasker af denne vin.

Vinen er meget lys i farven og let uklar pga den ikke er filtreret. Domineret af rød frugt - jordbær og hindbær med noter af rose og salvie. Frisk og luftig, men med stor intensitet og lang eftersmag.

Meget elegant og næsten pinot-lignende vin, der går fremragende til fuglevildt eller lettere retter med lammekød.

Land:
Australien
Område:
Barossa
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13 %
meta_grenache_schwarz_wine
240,-

Super elegant vin lavet på 100 % Grenache og vinificeret naturligt med 86 % hele klaser. Druerne kommer fra 75 år gamle stokke i Bethany og 90 år gamle stokke i Marananga. Flasket uden klaring eller filtrering. Der er kun lavet 2000 flasker af denne vin.

Vinen er meget lys i farven og let uklar pga den ikke er filtreret. Domineret af rød frugt - jordbær og hindbær med noter af rose og salvie. Frisk og luftig, men med stor intensitet og lang eftersmag.

Meget elegant og næsten pinot-lignende vin, der går fremragende til fuglevildt eller lettere retter med lammekød.

Land:
Australien
Område:
Barossa
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
13 %
meta_grenache_schwarz_wine
240,-

Lavet på 100 % Shiraz fra ejendommens bedste marker med denne drue. En del af frugten er lavet med maceration carbonique for at give en mere spicy afslutning i smagen. Modnet 11 måneder på ældre barriques af fransk eg.

Spicy næse med hindbær, kirsebær og eksotiske krydderier samt tydelige pebernoter. Saftig, minty kølig frugt med medium tanniner og lang eftersmag.

Flot vin til kød - gerne fra grill.

Land:
Australien
Område:
Margaret River
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
14 %
shiraz_vasse_felix
250,-

Høstet i hånden og gæret naturligt på fad - dvs uden tilsætning af gær. 9 måneders lagring på barriques af fransk eg - 42 % nye og 58 % brugte fade.

Fyldig duft af citron, bagt æble, frisk ananas, vanilje og smørdej. Tør, fyldig og med frisk opkvikkende syre. Kompleks og lang.

Flot vin i bourgogne-stil med lidt extra sexiness - til retter med hvid fisk, skaldyr eller stegt kylling.

Land:
Australien
Område:
Margaret River
Servering:
10 - 12 °C
Alkohol:
13 %
chardonnay_vasse_felix
250,-

Den oprindelige Schwarz vin - fra en mark plantet af Jasons forældre i 1968 - altid kun bearbejdet i hånden og aldrig kunstvandet. Vinen er gæret naturligt delvist emd hele klaser og flasket uden klaring eller filtrering.

Tæt violet farve og intens aroma af brombær, hindbær, mynte, vanilie, peber og tørret ingefær. Fyldig og saftig smag balanceret af god friskhed - faste, modne tanniner og en lang eftersmag.

Til kraftige retter med kød - om sommeren afkølet til en velhængt, grillet steak.

Land:
Australien
Område:
Barossa
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
14 %
nitschke_block_shiraz_schwarz_wine
250,-

Lavet på 100 % Chardonnay - den ypperste frugt fra de bedste parceller. Gæret og derefter lagret i 9 måneder på barriques af fransk eg (53 % nye og 47 % brugte). Naturlig gæring og blokeret malolaktisk for bedre friskhed.

Elegant og kompleks duft med elementer grape, ananas, morkel og et let røget element fra fadet. Fyldig i smagen med en god frisk syre - fantastisk balance og lang eftersmag. Stor hvidvin!.

Til retter med stegt fisk eller skaldyr og syrerig sauce. Flot til stegt Skovkylling fra Gothenborg eller til karkaterfulde komælksoste.

 

Land:
Australien
Område:
Margaret River
Servering:
10 - 12 °C
Alkohol:
13 %
heytesbury_chardonnay_vasse_felix
425,-

Historisk vin selv om Jason Schwarz kun har lavet vinen i to årgange. Lavet på 100 % Shiraz fra en mark plantet af Carl August Otto Schiller i 1881 - dvs. 134 år gamle stokke. Fuld afstilkning, naturlig gæring og godt et års lagring på 50 % nye fade. De 400 planter giver ca 1400 flasker vin, så der er virkelig tale om en ekstremt lille produktion.

Stor intensitet i både duft og smag. Tætpakket med noter af kirsebær, lakrids, ingefær, peber og kanel. Flot struktureret med en fantastisk friskhed i den store koncentration - elegante tanniner og meget, meget lang eftersmag. Stor oplevelse.

Til de bedste retter med oksekød, lam eller vildt!

Land:
Australien
Område:
Barossa
Servering:
15 - 17 °C
Alkohol:
14,5 %
the_schiller_shiraz_schwarz_wine
450,-

Lavet på 80 % Cabernet Sauvignon, 16 % Malbec og 4 % Petit Verdot fra mark plantet i 1967 i en perfekt årgang. Modnet 18 måneder på barriques af fransk eg - 62 % nye og resten 1-4 år gamle fade.

Fantastisk duft - kompleks og fokuseret på en gang, intens og frisk: solbær, ribs, hindbær, kirsebær, tobak, tang, jord, beder, vanilje, peber og røg. Tæt og veldefineret i smagen med faste, men silkebløde tanniner og en næsten uendelig eftersmag. Meget stor vin, der vil udvikle sig over mange år.

Til det bedste okse eller lammekød.

 

Land:
Australien
Område:
Margaret River
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
14,5 %
tom_cullity_cs_vasse_felix
895,-