vild og vin kalø

Vildt og Vin på Kalø - Fredag d. 13. oktober 2017

I samarbejde med Mejeriet på Vilhelmsborg - et skarpt bud på den næste Aarhusianske Michelin-stjerne - og med Danmarks Jægerforbund, har vi sammensat en vildtmenu, der matches med fremragende vine fra nogle af Rhônedalens bedste producenter.

Menuen serveres i smukke rammer i det nybyggede Jagtens Hus, der ligger med udsigt over Kalø slotrsuin.

Inklusiv bus fra Musikhuset i Århus til Kalø samt retur. (Der ydes ikke rabat ved egen kørsel).

Afgang fra Musikhuset kl. 18.00

Afgang fra Kalø kl. 23.00

Ved ankomst på Kalø serveres den biodynamiske og sulfitfri Cremant d'Alsace fra Clement Klur samt et fint udvalg af snacks.

Menu

Fasan med majs & trøffel

Côtes du Rhône Blanc 2015, E. Guigal 

***

Gråand med Svampe & crudité

Cairanne Côtes du Rhône Villages 2015, Clos Romane

***

Variation af Råvildt med rødbede
Sprøde kål samt timian sauce

Crozes-Hermitage "Georges" 2015, Domaine de Bruyere 

&

Gigondas “Lieux Dits”  2013, Domaine Santa Duc

***

Efterårs bær samt chokolade.

Ribes Ruby, Cold Hand Winery

***

Kaffe & sødt

995,-
På lager
Værd at prøve