Caviar-tips - Baerii, White Sturgeon, Oscietra, Beluga

caviar_tips_banner

Et lille udvalg af caviar (rogn) fra støren. Et levende fossil – ældre end dinosaurerne. Kvaliteten afhænger af art, producent, størens alder og saltning – jo ældre des bedre. Støren er fredet og al caviar kommer i dag fra farmede fisk. De bedste af slagsen spises helt rent fra hånden.

Små kogte kartofler med caviar

Små valnøddestore kartofler koges. Der skæres et stor kryds i enden og den lægges i varm ovn til krydset åbner sig. Pres en lille fordybning i hulet, fyld det med crême fraiche og lidt purløg og en lille klump Caviar ovenpå. Efter inspiration af Toni Leichtle Restaurant Miro.

Tagliolini æggepasta med caviar

Den kogte pasta vendes i smør og puttes i lille rør,. Røret fjernes og der dannes et lille, shaky tårn. En lille klat kaviar lægges på toppen.

Caviar med luftig kartoffelmos

En lind kartoffelmos hældes på sifon-flaske og holdes lun indtil den skal bruges. Den luftige mos sprøjtes i en lille kop/skål eller på en ske og toppes med Caviar.