Caviar-tips - Baerii, White Sturgeon, Oscietra, Beluga

caviar_tips_banner

Et lille udvalg af caviar (rogn) fra støren. Et levende fossil – ældre end dinosaurerne. Kvaliteten afhænger af art, producent, størens alder og saltning – jo ældre des bedre. Støren er fredet og al caviar kommer i dag fra farmede fisk. De bedste af slagsen spises helt rent fra hånden.

Vi er forhandler af Caviar Perlita - ægte Caviar fra Frankrig - der i over 20 år har produceret caviar af højeste kvalitet fra sibirisk stør. 

Alt laves med total sporbarhed - fiskene er udstyret med chip for at man kan følge deres udvikling og bestemme det nøjagtige tidspunkt for høst. Caviaren er upasteuriseret og er færdigpakket mindre end ½ time efter høst.
I modsætning til opdræts-Caviar fra mange andre steder fodres støren hos Perlita med fisk og ikke med gris eller kylling.

Små kogte kartofler med caviar

Små valnøddestore kartofler koges. Der skæres et stor kryds i enden og den lægges i varm ovn til krydset åbner sig. Pres en lille fordybning i hulet, fyld det med crême fraiche og lidt purløg og en lille klump Caviar ovenpå. Efter inspiration af Toni Leichtle Restaurant Miro.

Tagliolini æggepasta med caviar

Den kogte pasta vendes i smør og puttes i lille rør,. Røret fjernes og der dannes et lille, shaky tårn. En lille klat kaviar lægges på toppen.

Caviar med luftig kartoffelmos

En lind kartoffelmos hældes på sifon-flaske og holdes lun indtil den skal bruges. Den luftige mos sprøjtes i en lille kop/skål eller på en ske og toppes med Caviar.