Smag på vin af Gunnar Steen Jakobsen

Den første danske vinbog, der som en vinøs schweizerkniv, gør dig bedre til både at smage på vin, koble mad og vin og viser dig vejen til de bedste vinkøb og vinoplevelser. Mange overskuelige og pædagoiske skemaer, som guider dig til at sætte ord på vinens udseende, duft og smag og til magiske koblinger mellem vin og mad. 240 sider billeder og tekst, 23,5 cm x 23,5 cm. Stift bind.

Bogen har focus på det helt essentielle, når du vil blive en bedre vinkender: Du skal blive en bedre vinsmager. OBS: sendes som B-post med op til 6 hverdages levering! Vi kan derfor ikke love 2-3 hverdages levering på denne vare.

Anmeldelser:

"Enestående god vinbog".
Flot anmeldelse af Smag på vin i Vinavisen uge 43

Nu har han skrevet en bog, som ganske enkelt er enestående god.
Bogen hedder "Smag på vin" (240 sider, 299,75 kr., Plurafutura Publishing), og dens titel fortæller det hele:

Her skal der smages på vin. Her lærer du, hvordan du smager. Her kan du læse om druernes egenskaber, om valget af vin til maden, om kvalitet, økologi, manipulation og om navigation i vinjunglen (hvis det ellers er muligt at navigere i en jungle). Sådan bliver du klogere på, hvad du skal købe, sådan læser du anmeldelser, og sådan klarer du købet af vin på restaurant…. Vi kan simpelt hen ikke pege på noget, som mangler…Det er alt sammen meget inspirerende og god læring. Anker Tiedeman

5 stjerner i Politiken. "Præcis og grundig guide... Lærerige og måske ligefrem lykkebringende vinoplevelser", Thomas Ilkjær

Han regnes for en af de største kendere af vin herhjemme.Gunnar Steen Jakobsen har brugt sin uomtvistelige indsigt til at skrive en fin og grundig grundbog, som er nem at gå til. Den er spækket med råd og tips, beskrivelser og iagttagelser... kulturredaktør Palle Weiss Jyllands Posten
 

Bedste bud på en grundbog om vin for begyndere og let øvede, som lige nu findes på dansk. Bogen kommer imponerende godt rundt i hjørnerne af sit tema...Gunnar har et stort kommunikationstalent og en forfriskende fordomsfri og folkelig adgang til stoffet til trods for sin kolossale vinviden på mangfoldige abstraktionsniveauer..vinjournalist Rasmus Holmgård på bloggen Holmgårds

Bichel-Gunnars bog kan varmt anbefales til samlingen af vingrundbøger...Det er også uundgåeligt ikke at blive en hel del klogere på vin i selskab med "Smag på vin", redaktør Jesper Uhrup i Gastro

Vinkup Bogen betegnes som et ”Vinkup..” af Erik Mortensen i ”den korte avis”.
 

Varm anbefaling ”Bogen kan varmt anbefales..” skriver Niels Ehler i Jyllands Posten og på de bedste vine.dk.
 

Virkelig god ny bog, Erik Skovenborg i Søndagsavisen

kvalificeret samtale om vin og mad. Med Smag på vin i bagagen vil nørder og andre være godt klædt på... redaktør Jørgen Aldrich i Sommelier
 

Glimrende bog, Vinforum
 

Årets gaveidè til livsnyderen, fin omtale på TV2 30/11 af Malene Smith Hertz

350,-
På lager