Nebro Finca Villacreces

Ribera Del Duero Nebro 2013, Finca Villacreces

Land:
Spanien
Servering:
15-17 °C
Område:
Ribero del Duero
Gemmepotentiale:
2015-2026
Alkohol:
14,5 %
Lagring: 
Små fade
Velegnet til: 
Lam, Løbende vildt og Oksekød
1395,-
Udsolgt
 • Beskrivelse

  Ribera Del Duero Nebro 2013, Finca Villacreces

  Exceptionel topvin, der kun laves i de bedste år. Lavet på ren Tempranillo fra mark med ca 100 år gamle vinstokke i hjertet af Ribera del Duero ca 800 moh. Høstet i hånden med meget lavt udbytte. Vinificeret på ståltank og efterfølgende lagret 14 måneder på nye fade af fransk eg (Darnajou). Flasket uden klaring eller filtrering.

  Meget koncentreret og intens duft med elementer af blåbær, brombær, blommer, svesker, vanilie, cigaræske og liljer. Smagen er fantastisk rig og intens med markante, saftige tanniner. Meget, meget lang eftersmag.

  Velegnet til de beste kødretter - om det er vildt, okse, lam eller gris. Kan klare tætte saucer og kraftigt tilbehør. Kan med sin frugtkoncentration og relativt høje alkohol være en fin kandidat til luksusvin juleaften.

 • Producenten
  Finca Villacreces er et af Grupo Artevinos projekter.

  De ejer en række topejendomme i Ribera, Rioja, Rueda og Toro. Finca Villacreces købte gruppen i 2004. Ejendommens marker ligger op til Vega Sicilias. Druerne fra ejendommen har tidliger været brugt af både Vega Sicilia og Peter Sisseck til Flor de Pingus.

  Læs mere
 • Kort