100% Barbera fra marker omkring Barolo, lagret på 25 hl. botti.
Herlig sødmefuld næse med modne mørke bær og en anelse flødekaramel. Fyldig, blød og afrundet smag med moden sødmefuld og en god lang finish. Lidt af et publikumshit og god vin til selskaber.
Vi køber hele produktionen af denne Barbera, som altså kun kan købes i Danmark.
100 % Nebbiolo der delvist kommer fra mark på ½ ha ved Sarmassa, fra unge stokke i Sarmassa samt indkøbte druer fra dygtige unge mennesker. Marken er vestvendt og beliggende ca 250 moh.
Druerne høstes i hånden i oktober måned, macereres og gæres på ståltank og modnes derefter et år på 25 hl store fade af slavonsk eg.
Fin, lys farve med let udviklet. Elegante florale aromaer over syrlige kirsebær og god saftighed.
Velegnet til braisserede retter med oksekød eller til fuglevildt. Også rigtig fin til lam eller gris. Prøv den til retter som Osso Buco eller braisserede svinekæber.
100 % Barbera fra bunden af Barolo-marken "Vigna Merenda" der ligger midt på Sarmassa marken, fadlagret på 2500 liters fade.
Intens luksus Barbera med flot næse med kirsebær, syltede brombær, læder og en anelse flødekaramel. Fyldig smag med masser af moden mørk frugt, fin syre og en lang eftersmag.
Flot vin til kødretter med indkogte saucer, hvor Barberas syre renser godt op i mundhulen.
Vinen laves blot i 1500 eksemplarer årligt af vores Barolo producent Federico Scarzello og 3 studiekammerater. De arbejder med at forlænge lagringprocessen, så vinen får 5 års gærkontakt - resultaterne er dybt fascinerende.
Unik mousserende vin lavet Nebbiolo - et fascinerende kryds mellem Champagne og Barolo. Lavet på Nebbiolo fra det kølige Alta Langhe og produceret som årgangs Champagne med godt 3 års gærkontakt.
Fascinerende lidt rustik næse med tydelig nebbiolo karakter, skovjordbær og roser. Elegant med et lille svip Nebbiolo tannin. Meget flot til et bredt spekter af antipasti, carpaccio med gammel parmesan, elegant fuglevildt, lyst kød m. svampe mm.. Kan med fordel gemmes i flere år.
Lagret på store gamle fade - Scarzellos mest elegante Barolo til dato.
Klassisk Barolo næse med røde, tørrede roser, lidt marcipan og balsamico. Elegant smag med røde bær, svampe og lidt jordbund, faste modne tanniner - lang finish med et mineralsk udtryk.
Fin Barolo til mellemfyldig kødretter med oksekød, kalv eller lidt kraftigere fuglevildt - server enkelt tilbehør gerne med lidt citron til. Det blødgør vinen.
Lagret på store gamle fade - Scarzellos mest elegante Barolo til dato.
Klassisk Barolo næse med røde, tørrede roser, lidt marcipan og balsamico. Elegant smag med røde bær, svampe og lidt jordbund, faste modne tanniner - lang finish med et mineralsk udtryk.
Fin Barolo til mellemfyldig kødretter med oksekød, kalv eller lidt kraftigere fuglevildt - server enkelt tilbehør gerne med lidt citron til. Det blødgør vinen.
Meget traditionel Barolo fra unik monopolmark på Sarmassa, lagret på gamle 2500 liters egefade
Meget ung men alligevel klar i udtrykket med balsamisk næse med elementer af mørke kirsebær, marcipan, tørret frugt og tjære. Intens smag med dyb mørk frugt, markante faste Nebbiolo tanniner og en enormt lang mineralsk finish. Stort gemmepotentiale.
Kraftig vin med fast struktur - masser af intensitet, tannin og syre - hvilket gør, at vinen i sin ungdom kræver intens mad. Kødretter med tæt sauce - gør sig fortrinligt sammen med trøfler!
Meget traditionel Barolo fra unik monopolmark på Sarmassa, lagret på gamle 2500 liters egefade
Meget ung men alligevel klar i udtrykket med balsamisk næse med elementer af mørke kirsebær, marcipan, tørret frugt og tjære. Intens smag med dyb mørk frugt, markante faste Nebbiolo tanniner og en enormt lang mineralsk finish. Stort gemmepotentiale.
Kraftig vin med fast struktur - masser af intensitet, tannin og syre - hvilket gør, at vinen i sin ungdom kræver intens mad. Kødretter med tæt sauce - gør sig fortrinligt sammen med trøfler!
Meget traditionel Barolo fra mark med over 100 år gamle vinstokke. Marken har været i familiens eje i generationer, men først i 2014 har Federico fået adgang til at bruge den. Udbyttet fra marken er så lavt pga vinstokkenes, at det ikke kan betale sig at bruge frugten. Stokkene skal fjernes og der skal genplantes med nye planter. Federico vil bruge de gamle planter til at tage stiklinger til nyplantningen og derfor er stokkene ikke rykket op endnu. Han har derfor vinificeret frugten fra marken i fem år, så først i 2020 er stokkene rykket op. Derfor vil der være en Boschetti-vin fra Scarzello i 2015, 2016, 2018 og 2019 - meget begrænset mængde!
Naturlig gæret på stål med 30 dages maceration og efterfølgende lagring to brugte 500 liters tonneaux.
Rose, kirsebær, hindbærcoulis, gammel balsamico og tørrede krydderier. Intens smag med markante, faste Nebbiolo tanniner og en enormt lang mineralsk finish.
Kraftig vin med fast struktur - masser af intensitet, tannin og syre - hvilket gør, at vinen i sin ungdom kræver intens mad. Kødretter med tæt sauce - gør sig fortrinligt sammen med trøfler!
Meget traditionel Barolo fra unik monopolmark på Sarmassa, lagret på gamle 2500 liters egefade
Meget ung men alligevel klar i udtrykket med balsamisk næse med elementer af mørke kirsebær, marcipan, tørret frugt og tjære. Intens smag med dyb mørk frugt, markante faste Nebbiolo tanniner og en enormt lang mineralsk finish. Stort gemmepotentiale.
Kraftig vin med fast struktur - masser af intensitet, tannin og syre - hvilket gør, at vinen i sin ungdom kræver intens mad. Kødretter med tæt sauce - gør sig fortrinligt sammen med trøfler!
Meget traditionel Barolo fra unik monopolmark på Sarmassa, lagret på gamle 2500 liters egefade
Meget ung men alligevel klar i udtrykket med balsamisk næse med elementer af mørke kirsebær, marcipan, tørret frugt og tjære. Intens smag med dyb mørk frugt, markante faste Nebbiolo tanniner og en enormt lang mineralsk finish. Stort gemmepotentiale.
Kraftig vin med fast struktur - masser af intensitet, tannin og syre - hvilket gør, at vinen i sin ungdom kræver intens mad. Kødretter med tæt sauce - gør sig fortrinligt sammen med trøfler!
Meget traditionel Barolo fra unik monopolmark på Sarmassa, lagret på gamle 2500 liters egefade
Meget ung men alligevel klar i udtrykket med balsamisk næse med elementer af mørke kirsebær, marcipan, tørret frugt og tjære. Intens smag med dyb mørk frugt, markante faste Nebbiolo tanniner og en enormt lang mineralsk finish. Stort gemmepotentiale.
Kraftig vin med fast struktur - masser af intensitet, tannin og syre - hvilket gør, at vinen i sin ungdom kræver intens mad. Kødretter med tæt sauce - gør sig fortrinligt sammen med trøfler!