Domaine de Bazin, Côtes de Gascogne

Friske, vellavede vine fra visionær producent

I den lille by Mansencôme laver Gérard Barrère vine på lokale druesorter, der er fantastiske køb til prisen.

Lavet på en blanding af Merlot og Syrah fra Gascogne, der har et klima med indflydelse fra Atlanterhavet og Pyrenæerne, der giver dejlig friskhed i vinene. Vinificeret og lagret på stål.

Dejlig duft af af solbær og brombær med et let strejf af sort peber. Saftig i smagen med rund frugt og behagelige tanniner.

Dejlig allround vin, der er god til de fleste kødretter - særlig lam eller kalv

Land:
Frankrig
Område:
Sydvest
Servering:
14 - 16 °C
Alkohol:
12,5 %
bazin_rouge
80,-

Lavet overvejende på Colombard iblandet Sauvignon Blanc. Høstet om natten for størst mulig friskhed. Vinificeret med 8 timers maceration for Colombards vedkommende - ingen malolaktisk gæring, for at bibeholde friskheden. Lagret på stål.

Let aromatisk duft med eksotisk frugt og grønne urter. Smagen er let og frisk med en dejlig rund frugt.

Til fisk og skaldyr, til retter med grøntsager og til kylling.

 

Land:
Frankrig
Område:
Sydvest
Servering:
6 - 8 °C
Alkohol:
12 %
domaine_de_bazin_blanc
80,-

Lækker rosé på en blanding af Syrah og Merlot. Høstet om natten og gæret ved lav temperatur for størst mulig friskhed.

Frisk og fin aroma af jordbær og granatæble - god, saftig friskhed i smagen med en frugtig afslutning.

Til salat med tomat, til jomfruhummer og til stegt kylling. Og til terrassen, selvfølgelig.

Land:
Frankrig
Område:
Gascogne
Servering:
9 - 11 °C
Alkohol:
12 %
bazin_rose
80,-