Privatlivspolitik

default-billede-druer

Databeskyttelse har høj prioritet for Bichel Vine, og vi ønsker at være åbne og transparente omkring, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Som dataansvarlig er vi forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv, når du besøger vores hjemmeside, og når du afgiver bestillinger og samtykke.

Vi har derfor udarbejdet en politik for, hvordan dine personlige oplysninger behandles og beskyttes. Vi opfordrer til at læse denne privatlivspolitik igennem og gøre dig bekendt med indholdet. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os på post@bichel.dk.

Den dataansvarlige for Bichel Vine kan altid kontaktes via mail på post@bichel.dk. Din oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Bichel Vine ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Bichel Vine ApS via ovenstående e-mail.

HVEM ER ANSVARLIG FOR DINE PERSONLIGE OPSLYNINGER
Bichel Vine ApS er ansvarlig for de personlige oplysninger, du giver os, og er ansvarlig for dine personlige oplysninger i henhold til gældende lov om databeskyttelse.

Bichel Vine ApS
Hjortshøjlund, Mejlbyvej 501
8530 Hjortshøj
Danmark

HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI
Når du handler på Bichel.dk bliver du oprettet, som bruger i vores system. I den forbindelse kan vi indsamle personlige oplysninger om dig. Det samme gælder når du giver samtykke til vores nyhedsbrev eller sociale medier og andre lignende markedsføringskanaler.

Ved køb på Bichel.dk stiller du aktivt en række personlige oplysninger til rådighed for os:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Dine betalingsoplysninger håndteres af Quickpay og foregår krypteret. Disse oplysninger gemmes ikke i vores system. Vi foretager kun registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Bichel Vine ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Når du kontakter os via mail, sms, sociale medier og lignende så gemmes disse, men udelukkende for historikken.
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

COOKIES
Vi kan også indsamle yderligere oplysninger om din brug af vores tjenester gennem cookies og andre lignende teknologier.

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Du kan læse mere om dette i vores Cookiepolitik.

Denne politik opdateres og kan i visse tilfælde blive ændret. Derfor opfordrer vi til, at du som bruger gennemgår den løbende.