Pinot Blanc 2017, Albert Boxler

Land:
Frankrig
Servering:
10-12 °C
Område:
Alsace
Gemmepotentiale:
2019-2029
Alkohol:
12,5 %
Lagring: 
Store fade
Velegnet til: 
Fisk og skaldyr og Fjerkræ
185,-
På lager
 • Beskrivelse

  Pinot Blanc 2017, Albert Boxler

  Lavet på 100 % Pinot Blanc fra en af Alsaces allerbedste producenter. Druerne høstes forholdsvist sent og med lavt udbytte, hvilket er med til at give en ret fyldig og kompleks frugtighed - til gengæld gennemgår vinen ikke malolaktisk gæring, hvilket er med til at bevare et fint syreniveau. Vinen er vinificeret og lagret på stål og har ikke fået nogen fadlagring.

  Pinot Blanc fra Boxler har både en så dejlig og charmerende frugtighed, at den kan nydes som en apritifvin uden mad til, men er også fremragende med mad. Til retter med fisk og skaldyr eller til retter med fjerkræ og lette retter med sprængt eller kogt svinekød. Vinen er også dejlig til komælksoste.

 • Producenten
  Albert Boxler regnes blandt de allerbedste producenter i Alsace.

  Albert Boxler er et af stjernenavnene i Alsace. Sønnen Jean har overtaget styringen og kører videre i samme sikre stil. Repræsenteret på talrige Michelin-stjernerestauranter. Alle førende vinbøger, vinguider etc. har A. Boxler blandt de 10 bedste producenter. Fyldige, eksotiske og meget charmerende vine, meget flotte til moderne spicy køkken og ost
  Læs mere

 • Kort