Ceviche med koriander og syltet græskar

ceviche_koriander_lime
Herlig sommerservering der egner sig godt som appetizer eller forret.

Ceviche er en kold fiskeanretning, der ofte består af frisk hvid fisk, rejer, kammusling eller blæksprutte marineret med lime, koriander og løg. Ceviche er meget populært i de latinamerikanske lande, hvor ingredienserne varierer fra region til region.

Sådan gør du

1. Syltede græskar

Kog sukkeret sammen med vandet. Hæld eddike i og bring det i kog igen. Skær hokkaido i ½ cm tykke skiver og tilsæt syltelagen sammen med ingefær og peberkorn. Lad det koge i fem minutter. Kom hokkaido og syltelage på glas og opbevar i køleskab. Lad trække et par dage inden brug. De syltede græskar kan holde sig 4-6 måneder.

2. Ceviche

Skær fisken i tynde skiver og mariner i saft og fintrevet skal af lime og citron. Lad trække mindst 1 time. Smag til med salt, peber og dryp med god olivenolie. Anret fisken med den syltede græskar, hakkede forårsløg og pynt med koriander.

Vinanbefalinger