Medarbejdere

 • Lars Bo Henriksen

  CEO, Ejer

  27 års erfaring fra Vinbranchen, senest som Salgs- og Indkøbsdirektør med et budget på mere end 200 mio. Stor erfaring i detail, med speciale i kæde-samarbejde. Nuværende bestyrelsesformand for Nymindegab Kro, og bestyrelses erfaring fra H.J.Hansen Vin A/S og Xocolatl.

  Har haft interesse for vin siden han som 16-årig første gang smagte en Cru Classe fra Bordeaux. Har rejst op til 60 dage om året i to årtier og besøgt vinproducenter over hele kloden.

 • Gunnar Steen Jakobsen

  Grundlægger, 1949-2016

  Gunnar havde en baggrund som advokat og landmand og deltog som en af de få danskere i talrige vinkurser rundt om i Europa i Master of Wine regi. Har bl.a. siddet i bestyrelsen for VSOD (Vin og Sprit organisationen i Danmark). Stor internationalt netværk. International vindommer i Wien. Konsulent på vinbøger og bøger om mad og vin

  Gunnar døde i sommeren 2016

 • Anders Svejstrup Rasmussen

  Anders Svejstrup Rasmussen

  Souschef, daglig leder & ansvarlig for erhvervs- og restaurationskunder.

  Daglig leder og har samtidig den overvejende kontakt til erhvervs- og restaurationskunder. Har arbejdet i vinbranchen igennem mange år, og har samtidig læst en HD i Organisation & Ledelse. Uddanner sig sideløbende hos WSET i London. Har været ansat i Bichel siden 2013.

  Særlige interesser: Mad, Piemonte, Tyskland, Bourgogne og Champagne.

 • Thomas Nielsen

  Thomas Nedertorp Nielsen

  Butikschef

  Uddannet bager hos Per Brun på emmery’s i ’90erne hvor interessen for at koble mad og vin blev grundlagt. Har siden 2001 udelukkende beskæftiget sig med vin og vinsmagninger.

  Interesserer sig for løb, triathlon til husbehov, mad, gode råvarer og naturligvis vin med Pinot Noir, Riesling og Champagne i højsædet.

  Rejser gerne, og ofte, helst med dykkerur, ski eller løbesko.

 • Troels Bendix

  Troels Bendix

  Smagninger/kurser, hjemmeside.

  Har en baggrund som cand.mag og 5 års erfaring som sommelier og restaurantchef på Molskroen. Har taget den toårige vinuddannelse Diploma of Wines and Spirits i London og har været med til at uddanne en lang række af landets bedste vinhandlere og sommelierer. Har været ansat i Bichel siden 2006.

  Særlige interesser: har en helt særlig forkærlighed for mineralske, elegante, syrerige og rene vine fra både de klassiske og de lidt mere perifere vinområder i hele verden.
   

 • Kristian Skov

  Kristian Skov

  Økonomi, lager, gårdbutik, salg.

  Er uddannet cand.scient.pol. med studieophold i Bordeaux. Advanced Certificate ved WSET i London.
  Har været ansat i Bichel siden 1998.

  Særlige interesser: Frankrig især Rhône, Østrig, Australien og Tyskland

 • Mikkel Unbehaun

  Mikkel Unbehaun

  Sociale medier, hjemmeside, presse, salg og gårdbutik.

  Har baggrund som cand.it med speciale i strategisk kommunikation og branding. Advanced Certificate ved WSET i London. Blogger også om mad, vin og restauranter. Har været ansat i Bichel siden 2014.

  Særlige interesser: Mad, Bourgogne, Champagne, Piemonte og Tyskland.

 • Ulla Hansen

  Ulla Østergaard Hansen

  Regnskabschef, medhjælper i gårdbutik og cellofan eksperten i Bichel

  Har baggrund som revisor samt som finansiel controller. Uddannet HD-Regnskab. Udvider løbende min vinviden. Har været ansat i Bichel siden 2014.

  Særlige interesser: Vores fantastiske råvarer og især vores søde dessertvine.

   

 • Knud Høeberg

  Knud Høeberg

  Logistik, lager og chauffør

  Ansat i Bichel siden 2013. Med 26 års erfaring som brugsuddeler i København og ikke mindst Ølsemagle, hvor der var over 60 ansatte, og 11 år som formand for uddelerforeningen, har Knud en ordenssans og en viden om butiksindretning og logistik, som har rykket vores gårdbutik en hel del op i niveau.