Events

Vi holder løbende smagninger, kurser og vinmiddage. Hold dig opdateret her på siden, i vores nyhedsbrev og på Bichels facebook-side.
hegnslund_klampenborg_full_width

Stor vinfest i Klampenborg

Bichel Vine åbner ny butik på Strandvejen i Klampenborg i de gamle selskabslokaler på Hegnslund. Sæt kryds i kalenderen søndag d. 1. september, hvor vi holder den helt store vinfest i vores nye lokaler. Flere af vores producenter kommer på besøg og der vil være et meget stort udvalg af vine og delikatesser at smage på. Vi glæder os meget til at se jer alle.

Piemonte og Toscanasmagning i Klampenborg og Aarhus

Bichel Vine inviterer til stor Piemonte og Toscana-smagning på Hegnslund med mulighed for at smage mere end 30 topvine fra de to vigtigste italienske regioner og møde flere af producenterne selv.

Vi er så stolte af vores sortiment af vine fra Piemonte og Toscana, at vi mener de fortjener et særligt fokus med en smagning, hvor der er mulighed for at gå i dybden med vinene fra de enkelte producenter.

Vi får besøg fra bl.a Luciano Sandrone fra Barolo, Scarzello fra Barolo, Oddero fra Barolo, Luigi Giordano fra Barbaresco, Giovanni Almondo fra Roero , Castello di Monsanto fra Chianti og vi arbejder på besøg af flere andre.

Smag derudover vine fra:
Cascina Luisin, Barbaresco
Le Potazzine, Montalcino
Conti Costanti, Montalcino
Ampeleia, Costa Toscana

Få verdens bedste vinglas med hjem!

For at give alle deltagere den optimale smageoplevelse har vi lavet en aftale med vores glas producent Zalto, som producerer de fantastiske mundblæste krystalglas. Vi har fået Zalto til at pakke deres fantastiske Bourgogne glas i 1-stk pakker, så alle deltagere får et Zalto Bourgogne glas til smagningen, og efterfølgende kan man så tage sit glas med hjem i en original Zalto-karton. Glasset har i sig selv en værdi af 300 kr.

Pris: 495 kr. – inklusiv i prisen er et Zalto Bourgogne glas, som man får med hjem efter smagningen.

Klampenborg

Lørdag d. 7. september kl. 14-17 Bichel Vine Klampenborg Strandvejen 859 2930 Klampenborg
smagning-piemonte-toscana

Aarhus, Varna

Søndag d. 8. september kl. 14-17 Varna Palæet Ørneredevej 3 8000 Aarhus C
smagning-piemonte-toscana

SMAGEKURSER

Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model. Lær den sytematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel.Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model Lær den sytematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel.