Events

Vi holder løbende smagninger, kurser og vinmiddage. Hold dig opdateret her på siden, i vores nyhedsbrev og på Bichels facebook-side.
  • Grill med Urup Dam Oksen - Hjortshøj - 25. september 2020

    Folmer og hans familie opdagede kødkvægsracen Murray Grey på en backpack rejse i Australien. I dag græsser deres bestand af Murray Grey i og omkring den fredede mose Urup Dam ved Langeskov på Fyn. Her laver de naturpleje i økosystemet, hvor der er over 400 plantearter. Fra græs til kvalitetskød Racen er ekstremt god til at omsætte græs til kød, hvilket er med til at give en høj kødkvalitet og en fantastisk intramuskulær fedtmarmorering. Murray Grey læner sig i kvalitet op ad Kobe-kød og er helt fremragende til grill. Faktisk er vi særligt begejstrede for det hakkede kød, der løfter retter som burgers, hakkebøffer, lasagne og ragú til gastronomiske højder. Kig forbi og smag kødet - vi serverer også et godt glas vin der matcher! Arrangementet er udendørs i corona-trygge rammer.

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    25. September 2020
    At 3:00 pm
    2
  • Vinmiddag Søllerød Kro - Kroen, Vinen og Maden 15/10 kl. 18.30

    VINMIDDAG PÅ SØLLERØD KRO - KROEN, VINEN OG MADEN 15. OKTOBER 2020 KL. 18.30 Få historien om Søllerød - kroen, maden og vinene, fortalt af restaurantchef JAN RESTORFF og mad- og vinanmelder og forfatter til bogen "Søllerød Kro... Kroen", NIELS LILLELUND Prisen er inklusiv Niels Lillelunds bog til en værdi af kr. 500,- Jan har udvalgt en række favoritvine fra Bourgogne, mens Niels har valgt en række vine fra Rhône, og de fortæller begejstret om deres passion for disse vinområder. AFTENENS MENU OG VINE: Snacks Champagne Alfred Gratien Brut Classique Kammusling-quenelle, blegselleri, æbler og muslingeskum Chablis 1. cru Forest 2016, Domaine Louis Michel Bourgogne Champlains 2018, Domaine Simon Bize Vesterhavsfisk, fennikel, persille og bisque på persillerødder Saint Joseph Blanc 2017, Domaine Bernard Gripa Unghane med svampe & persille Côtes du Rhône les Quatre Terres 2018, Domaine Santa Duc Bourgogne Vierge Romaine 2018, Domaine Machard de Gramont - fra magnum Morkel med selleri & brøndkarse Beaune 1. cru Teurons 2007, Domaine Rossignol Trapet Stegt og braiseret kalv med hengemt ramsløg & aromatisk peber Châteauneuf du Pape 2016, Domaine Pierre Andre Menuen er kreeret af køkkenchef Brian Mark Hansen. Efter middagen er der kaffe og sødt. Alle sidder, som man har booket, og der er god plads mellem bordene, således at alle covid-regler overholdes.

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    15. October 2020
    At 6:30 pm
    2
  • Winemarket Goes Sparkling

    Sprød champagne, pet nat, crémant, sekt, cava, spumate og cider er i glassene, når Winelab.dk inviterer til Winemarket Goes Sparkling den 31. oktober. Ridehuset i Aarhus lægger rammer til et boblende vinorgie, hvor du kan smage på mousserende vine fra alverdens vinmarker. Du kan møde vinhandlere og vinmagere fra ind- og udland, som hver dag knokler for at finde - eller fremstille - de ypperste bobler. Deltagende vinhandlere er (foreløbig liste): - Olander Vin - Laudrup Vin - Österreich vin - Italian Wines - Sprit & Co. - Vintage champagne - Erik Sørensen Vin - Juuls Vin & Spiritus - Bichel Vine - L'Esprit du Vin - Propperiet Vin Import - KJvin - Mr. Ruby - Andersen Winery - AlsaceWines - Crémant Bar - Austrian Wine – Sekt Bar - Wines of Germany - Danmark Sekt Bar Havnens Fiskehus kigger også forbi med deres populære østers- og caviarbar. Winemarket Goes Sparkling er en éndags event arrangeret af Winelab.dk og er opdelt i to sessioner. Den første session er fra kl. 12.30-15.00, og den anden session fra kl. 15.30-18.00. Billetpris (+ gebyr): 1. session kl. 12.30 - 15.00 : 245,- 2. session kl. 15.30 - 18.00 : 265,- Din billet giver dig adgang til Winemarket Goes Sparkling, et personligt champagneglas fra Riedel, et lækkert smagehæfte med overblik over alle vinhandlere og deres medbragte vine, og ikke mindst muligheden for gratis at smage omkring 200 forskellige mousserende vine. Følg Winemarket Goes Sparkling her på Facebook og se, hvilke vinhandlere og vinhuse du kan møde.

    Ridehuset Aarhus, Aarhus, Denmark
    31. October 2020
    At 12:30 pm
    240

SMAGEKURSER

Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model. Lær den sytematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel.Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model Lær den sytematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel.