Events

Vi holder løbende smagninger, kurser og vinmiddage. Her på siden og på Bichels facebook-side kan du følge med i, hvad der sker
  • Caviar Masterclass kl. 15-16 - Aarhus

    Kom og smag, sammenlign og forstå modenhed indenfor Caviar og Champagne. Vi får besøg af Caviar Perlita, der har produceret caviar af højeste kvalitet fra sibirisk stør i over 20 år. Alt laves med total sporbarhed - fiskene er udstyret med chip for at man kan følge deres udvikling og bestemme det nøjagtige tidspunkt for høst. Caviaren er upasteuriseret og er færdigpakket mindre end ½ time efter høst. Vandet behandles af det mest højteknologiske anlæg filtreret ned til 35 mikron. I modsætnng til opdræts-Caviar fra mange andre steder fodres støren hos Perlita med fisk og ikke med gris eller kylling. Perlita er certificeret af EPV, der gives af den franske stat til virksomheder, der anerkendes for deres fremstilling af produkter af excellent kvalitet. Smageprogram Champagne Brut Classique NV, Alfred Gratien + Caviar Champagne Blanc de Blancs 2004, Alfred Gratien + Caviar Champagne Brut Millesime 1998, Alfred Gratien + Caviar Der skænkes 7,5 cl. pr. glas. Caviaren har forskellig modenhed, der harmonerer med alderen i Champagnerne. Tid og sted Fredag d. 28. december kl. 15-16 Bichel Vine Mejlbyvej 501 8530 Hjortshøj Pris 250,- pr. person

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    28. December 2018
    At 3:00 pm
    2
  • Caviar Masterclass kl. 16:30-17:30 - Aarhus

    Kom og smag, sammenlign og forstå modenhed indenfor Caviar og Champagne. Vi får besøg af Caviar Perlita, der har produceret caviar af højeste kvalitet fra sibirisk stør i over 20 år. Alt laves med total sporbarhed - fiskene er udstyret med chip for at man kan følge deres udvikling og bestemme det nøjagtige tidspunkt for høst. Caviaren er upasteuriseret og er færdigpakket mindre end ½ time efter høst. Vandet behandles af det mest højteknologiske anlæg filtreret ned til 35 mikron. I modsætnng til opdræts-Caviar fra mange andre steder fodres støren hos Perlita med fisk og ikke med gris eller kylling. Perlita er certificeret af EPV, der gives af den franske stat til virksomheder, der anerkendes for deres fremstilling af produkter af excellent kvalitet. Smageprogram Champagne Brut Classique NV, Alfred Gratien + Caviar Champagne Blanc de Blancs 2004, Alfred Gratien + Caviar Champagne Brut Millesime 1998, Alfred Gratien + Caviar Der skænkes 7,5 cl. pr. glas. Caviaren har forskellig modenhed, der harmonerer med alderen i Champagnerne. Tid og sted Fredag d. 28. december kl. 16:30-17:30 Bichel Vine Mejlbyvej 501 8530 Hjortshøj Pris 250,- pr. person

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    28. December 2018
    At 4:30 pm
  • Smagekursus - bliv en bedre vinsmager

    Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model. Lær den systematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel. Den systematiske tilgang er en måde at smage på, hvor man først og fremmest koncentrerer sig om objektive indtryk i en helt bestemt rækkefølge: Man skiller vinen ad i udseende, duft og smag. Ved hjælp af smageskema sætter man sætter man ord på farve, aroma og smagsindtryk, syreniveau, tanninstruktur, alkoholniveau, indtrykket af frugten, intensitet og kompleksitet osv. – alt sammen som hjælp til at fastsætte kvalitetsniveau og hvor vinen kommer fra. Alle nysgerrige kan være med. Der vil være nyt at lære både for begyndere og mere øvede.

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    26. February 2019
    At 6:00 pm
    4
  • Smagekursus - bliv en bedre vinsmager

    Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model. Lær den systematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel. Den systematiske tilgang er en måde at smage på, hvor man først og fremmest koncentrerer sig om objektive indtryk i en helt bestemt rækkefølge: Man skiller vinen ad i udseende, duft og smag. Ved hjælp af smageskema sætter man sætter man ord på farve, aroma og smagsindtryk, syreniveau, tanninstruktur, alkoholniveau, indtrykket af frugten, intensitet og kompleksitet osv. – alt sammen som hjælp til at fastsætte kvalitetsniveau og hvor vinen kommer fra. Alle nysgerrige kan være med. Der vil være nyt at lære både for begyndere og mere øvede.

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    21. May 2019
    At 6:00 pm

SMAGEKURSER

Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model. Lær den sytematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel.Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model Lær den sytematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel.