Events

Vi holder løbende smagninger, kurser og vinmiddage. Her på siden og på Bichels facebook-side kan du følge med i, hvad der sker
  • Bichels Vinskole lektion 1 - hvidvin

    Bliv klogere på vin og mad. Følg alle kurserne i Bichels Vinskole og få diplom på din viden. Den første af fire hyggelige og informative aftener i Bichels vinskole. Temaet er hvidvin og grønne druesorter. Lær om fremstilling af hvidvin og smag klassiske eksempler på de vigtigste hvidvinstyper. Aftenens program - hvidvin: - Lynkursus i vinsmagning - Hvor er de vigtigste områder for hvidvinsdyrkning - Hvordan laver man hvidvin Smagning af: - 2 x Sauvignon Blanc - 2 x Chardonnay - Riesling - Pinot Gris eller Gewürztraminer - Grüner Veltliner - Spændende bonusdrue Ved smagning af alle vine gennemgås: Druesort, appellation, fremstilling, servering, gemmepotentiale, mad og vin. kr. 1500,- for alle fire lektioner - kurset kan kun købes samlet

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    23. October 2018
    At 6:00 pm
    1
  • Bichels vinskole lektion 3 - øvrige vintyper

    Bliv klogere på vin og mad. Følg alle kurserne i Bichels Vinskole og få diplom på din viden. Den tredje af fire hyggelige og informative aftener i Bichels vinskole. Temaet er bobler, rose, orange vin, hedvine og søde vine - kort sagt alt, der ikke er rød og hvidvin. Lær om fremstilling af disse vintyper og smag klassiske eksempler på dem. Aftenens program - bobler, hedvin og søde vine: - Lynkursus i vinsmagning - Fremstilling af mousserende vine - Fremstilling af rosé og orange vin - Fremstilling af hedvine - Fremstilling af søde vine Smagning af: - Cremant - Champagne - Rosé vin - Orange vin - Sherry - Port - Muscat - Vin Doux Naturel - Sauternes Ved smagning af alle vine gennemgås: Druesort, appellation, fremstilling, servering, gemmepotentiale, mad og vin. kr. 1500,- for alle fire lektioner - kurset kan kun købes samlet

    Bichel Vine København, Frederiksberg, Denmark
    30. October 2018
    At 6:00 pm
  • Bichels Vinskole lektion 2 - rødvin

    Bliv klogere på vin og mad. Følg alle kurserne i Bichels Vinskole og få diplom på din viden. Den anden af fire hyggelige og informative aftener i Bichels vinskole. Temaet er rødvin og blå druesorter. Lær om fremstilling af rødvin og smag klassiske eksempler på de vigtigste rødvinstyper. Aftenens program - rødvin: - Lynkursus i vinsmagning - Hvor er de vigtigste områder for rødvinsdyrkning - Hvordan laver man rødvin Smagning af - Pinot Noir - Merlot - Cabernet Sauvignon - Syrah - Grenache - Nebbiolo - Sangiovese - Tempranillo Ved smagning af alle vine gennemgås: Druesort, appellation, fremstilling, servering, gemmepotentiale, mad og vin. kr. 1500,- for alle fire lektioner - kurset kan kun købes samlet

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    30. October 2018
    At 6:00 pm
    1
  • Bichels store efterårssmagning - Aarhus

    Smag på et stort udvalg af vores gode vine og gå på opdagelse i det legendariske råvaremarked, der byder på en række af verdens bedste råvarer bl.a. Roquefort Vieux Berger, Parmesan Vacche Rosse, Spaniens bedste ansjoser fra Lolin, foie gras terrine fra Daniel Letz, pølser fra Toscana, hasselnødder fra Piemonte, ægte balsamico tradizionale fra Modena, olivenolie fra Alziari i Nice og mange andre specialiteter. Vi får også besøg af en række vinproducenter - mere herom senere. Udover ovenstående vil der være en række topvine, der kan købes på glas i kultbaren til fordelagtige priser! Tilmelding er ikke nødvendigt - mød op med et par vininteresserede venner og husk at der er mindst tryk på sidst på eftermiddagen. Kig forbi og oplev den gode Bichel-stemning

    Varna Palæet, Aarhus, Denmark
    04. November 2018
    At 1:00 pm
    54
  • Bichels vinskole lektion 3 - øvrige vintyper

    Bliv klogere på vin og mad. Følg alle kurserne i Bichels Vinskole og få diplom på din viden. Den tredje af fire hyggelige og informative aftener i Bichels vinskole. Temaet er bobler, rose, orange vin, hedvine og søde vine - kort sagt alt, der ikke er rød og hvidvin. Lær om fremstilling af disse vintyper og smag klassiske eksempler på dem. Aftenens program - bobler, hedvin og søde vine: - Lynkursus i vinsmagning - Fremstilling af mousserende vine - Fremstilling af rosé og orange vin - Fremstilling af hedvine - Fremstilling af søde vine Smagning af: - Cremant - Champagne - Rosé vin - Orange vin - Sherry - Port - Muscat - Vin Doux Naturel - Sauternes Ved smagning af alle vine gennemgås: Druesort, appellation, fremstilling, servering, gemmepotentiale, mad og vin. kr. 1500,- for alle fire lektioner - kurset kan kun købes samlet

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    06. November 2018
    At 6:00 pm
    1
  • Winemakers Dinner med Laura Bianchi fra Castello di Monsanto

    Her har du muligheden for at møde en af vinverdens helt store og smukke personligheder, Laura Bianchi fra Castello di Monsanto i Toscana. Vi har i samarbejde med Lars Bo Henriksen, Bichel Vine arrangeret denne aften, som sammen med Laura Bianchi kommenterer vinene. Vi serverer vine i verdensklasse og laver en forrygende menu der matcher vinene. Når Laura er på besøg starter vi altid med vores egen Champagne fra Grand Cru marker i Mesnil med passende snacks Menu & vine Torsk & østers med peberrod & havgus 2016 Chardonnay "Fabrizio Bianchi" IGT ***** Hummerravioli med variation af jordskokker 2014 Chardonnay "Fabrizio Bianchi" IGT ***** Sprødstegt sandart med urtesalat & trøffelrisotto 2015 Chianti "Monrosso" ***** jomfruhummer med persillerod, æble & hasselnød 2015 Chianti Classico ***** Canette & foie gras med pærer, rosmarin & kirsebær 2014 Chianti Classico Riserva ***** Krondyrryg med kastanier, tyttebær tragtkantareller & morkler 2012 Chianti Classico "Il Poggio" ***** Hvid chokolade med havtorn & karamel Moscatto d´Asti Dante Scaglione ***** Kaffe/te & sødt Pris pr. person kr. 1.350,-

    Varna Palæet, Aarhus, Denmark
    09. November 2018
    At 6:00 pm
    5
  • Bichels store efterårssmagning - Klampenborg

    Smag på et stort udvalg af vores gode vine og gå på opdagelse i det legendariske råvaremarked, der byder på en række af verdens bedste råvarer bl.a. Roquefort Vieux Berger, Parmesan Vacche Rosse, Spaniens bedste ansjoser fra Lolin, foie gras terrine fra Daniel Letz, pølser fra Toscana, hasselnødder fra Piemonte, ægte balsamico tradizionale fra Modena, olivenolie fra Alziari i Nice og mange andre specialiteter. Vi får også besøg af en række vinproducenter - mere herom senere. Udover ovenstående vil der være en række topvine, der kan købes på glas i kultbaren til fordelagtige priser! Tilmelding er ikke nødvendigt - mød op med et par vininteresserede venner og husk at der er mindst tryk på sidst på eftermiddagen. Kig forbi og oplev den gode Bichel-stemning!

    Klampenborg Galopbane, Klampenborg, Denmark
    11. November 2018
    At 1:00 pm
    19
  • Bichels vinskole lektion 4 - tips og tricks

    Bliv klogere på vin og mad. Følg alle kurserne i Bichels Vinskole og få diplom på din viden. For dem, der har været med alle aftener er der eksamen i aften. Den sidste af fire hyggelige og informative aftener i Bichels vinskole. Temaet er "mad og vin" samt tips og tricks. Hvordan kobler du mad og vin, hvordan skal vin opbevares og serveres samt mange andre praktiske vintips. Aftenens program - mad & vin, tips & tricks, gode råd: - Sødme, syre, salt, umami, bitterhed. - Principper for kobling af mad og vin. - Stærk mad, tyngde og lethed, aroma. - Opbevaringstemperatur, gemmepotentiale, serveringstemperatur, åbning af vin, hvilke glas til hvilken vin. - Hvad skal man købe, hvordan vælger man vin på restaurant… For dem, der har været med alle fire aftener i Bichels Vinskole og som har deltaget i kurset "Bliv en bedre vinsmager...." er der mulighed for tage en lille eksamen og modtage et diplom. kr. 1500,- for alle fire lektioner - kurset kan kun købes samlet

    Bichel Vine København, Frederiksberg, Denmark
    13. November 2018
    At 6:00 pm
  • Bichels vinskole lektion 4 - tips og tricks

    Bliv klogere på vin og mad. Følg alle kurserne i Bichels Vinskole og få diplom på din viden. For dem, der har været med alle aftener er der eksamen i aften. Den sidste af fire hyggelige og informative aftener i Bichels vinskole. Temaet er "mad og vin" samt tips og tricks. Hvordan kobler du mad og vin, hvordan skal vin opbevares og serveres samt mange andre praktiske vintips. Aftenens program - mad & vin, tips & tricks, gode råd: - Sødme, syre, salt, umami, bitterhed. - Principper for kobling af mad og vin. - Stærk mad, tyngde og lethed, aroma. - Opbevaringstemperatur, gemmepotentiale, serveringstemperatur, åbning af vin, hvilke glas til hvilken vin. - Hvad skal man købe, hvordan vælger man vin på restaurant… For dem, der har været med alle fire aftener i Bichels Vinskole og som har deltaget i kurset "Bliv en bedre vinsmager...." er der mulighed for tage en lille eksamen og modtage et diplom. kr. 1500,- for alle fire lektioner - kurset kan kun købes samlet

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    13. November 2018
    At 6:00 pm
    1
  • Barbaresco og Fine Dining i Oluf Bagers Gaard

    Matteo fra Luigi Giordano kommer til Odense. Luigi Giordano er fjerde generation, der laver vin i Barbaresco. Firmaet er grundlagt i 1930'erne og allerede i 1960 begynder man at lave vin under egen etiket. Familien har parceller med gamle stokke i nogle af Barbarescos mest prestigiøse marker, bl.a. Asili, Montestefano, Cavanna og Ronchi. Barberesco har i mange år været betragtet som lillebror til Barolo. Årsagen er at området er en kende køligere, og derfor er vinene mindre fyldige end i Barolo. Med den globale opvarmning er kølighed dog blevet en styrke, og vi har sikret os producenten med de helt rigtige vinmarker. Fx Asili regnes for Barberesco’s svar på Vigna Rionda i Barolo. Du vil inden middagen have mulighed for at smage vinen sammen med Matteo. Jomfruhummerbisque Roero Arneis 2017 - Langhe Rosso 2017 - Krondyrfilet Barbaresco Cavanna 2015 Barbaresco Montestefano 2015 Barbaresco Asili 2015 - Pana Cotta Kaffe TID & STED Onsdag d. 14. november kl. 18:30 Restaurant Oluf Bagers Gaard Nørregade 29, 5000 Odense

    Restaurant Oluf Bagers Gård, Odense, Denmark
    14. November 2018
    At 6:30 pm
    1
  • Store franske vine til stor klassisk musik

    Mærk den vibrerende syre i Grand Cru Bourgogne når den ledsages af Debussy's Claire de Lune og det lange liv i en Bordeaux 2. Grand Cru Classé i selskab med Chopin. Den 16. november når Bichel København slår dørene op til Galleri Pulsart, hvor det blanksorte Blüchner-flygel denne aften tages under kærlig og virtuos behandling af tidligere Pianist i Den Kongelige Ballet, Nicolai Kjølsen. Vi kobler i samarbejde med Nicolai 6 franske vine til 6 stykker musik. Vi dækker op ved små borde i Galleriet. Der er meget begrænsede pladser til denne eksklusive aften som strækker sig fra kl 19.30-21.00. Aftenen den 16. November 19.30-21.00 holdes i Galleri Pulsart i Smallegade 42, lige overfor Bichel København.

    Bichel Vine København, Frederiksberg, Denmark
    16. November 2018
    At 7:30 pm
    1
  • Drømmesmagning - Vinmiddag på Restaurant AOC

    Efter utallige opfordringer afholder vi en winedinner i drømmenes verden. Vi har booket 16 pladser på Restaurant AOC, der har to stjerner i guide Michelin. Vi tilbyder den til en meget fordelagtig pris. Menu Snacks & Appetizers Kammusling Fermenteret Asparges Bagt løg Caviar & hyldeblomst Hestebønner, Majs, Trøffel Vagtel med blomster og ristet kartoffelskræl Brændt jordskok med karamel og hasselnød Nordisk Vanilje Aronaibær, bog og pottebrød Vine 2004 Blanc de Blanc MAGNUM Gratien 2011 Chablis ”Les Clos”, Vincent Dauvissat 2016 Bienvenues Batard Montrachet, Paul Pernot 2001 Latriciers Chambertin, Rossignol Trapet 1968 Il Poggio, Monsanto 1996 Chateau Gilette, Sauternes 1985 Infantado Vintage Port Tid og sted Fredag d. 23. november kl 18.30 Restaurant AOC, Dronningens Tværgade 2, 1302 København

    Restaurant AOC - aarø & co., Copenhagen, Denmark
    23. November 2018
    At 6:30 pm
    1

SMAGEKURSER

Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model. Lær den sytematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel.Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model Lær den sytematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel.