Events

Vi holder løbende smagninger, kurser og vinmiddage. Hold dig opdateret her på siden, i vores nyhedsbrev og på Bichels facebook-side.
  • Puligny-Montrachet Masterclass - Klampenborg

    Bliv klogere på verdens dyreste og mest eftertragtede hvidvinskommune, Puligny Montrachet. Vores super-producent Domaine Paul Pernot, der er den næststørste jordbesidder i kommunen, har besiddelser på nogle af kommunens absolut bedste og mest interessante marker, og specielt deres mange små Clos’er på de forskellige marker, har man ret sjældent mulighed for at smage. Vi har derfor til Masterclass valgt at smage ni vine fra samme producent (Paul Pernot) og samme årgang (2018), så der er mulighed for at blive klogere på de forskellige markers udtryk. Aftenens smageprogram: 2018 Bourgogne Blanc - 250 kr. 2018 Puligny Montrachet - 475 kr. 2018 Puligny Montrachet 1.cru Champs Ganet - 700 kr. 2018 Puligny Montrachet 1.cru Chalaumaux – 700 kr. 2018 Puligny Montrachet 1.cru Clos de la Garenne - 700 kr. 2018 Puligny Montrachet 1.cru Clos des Folatiers - 700 kr. 2018 Puligny Montrachet 1.cru Pucelles - 1150 kr. 2018 Grand Cru Bienvenue Batard Montrachet - 2200 kr. 2018 Grand Cru Batard Montrachet - 2400 kr. Tid og sted Onsdag d. 22. januar 2020 kl. 18-21 Bichel Vine Strandvejen 859 2930 Klampenborg Køb billet på https://bichel.dk/puligny-montrachet-masterclass-d-22-januar-2020-klampenborg Din webshopkvittering gælder som billet.

    Bichel Vine Klampenborg, Klampenborg, Denmark
    22. January 2020
    At 6:00 pm
  • Tysk Vinmiddag på Søllerød Kro torsdag d. 30. januar 2020

    Torsdag 30. januar kl. 18.30 afholder vi tysk Winemakers Dinner i topklasse på Søllerød Kro - en af Danmarks mest anerkendte Michelin-restauranter - med vine fra fire førende vinproducenter i Tyskland. Vi får besøg af producenterne selv: Martin Müllen fra Mosel - et stjerneskud, der med ultratraditionelle metoder skaber vine, der er "Trylledriksagtige og fulde af selvmodsigelser, hvor der både er riv og tydelighed i den sensoriske tale, og lethed, legende lystighed og sværmerisk velduft i det aromatiske sprog. Forvent fedme, men paradoksal præcision, forvent tannin og fenol, men paradoksal elegance – de er alle en slags brutalisme i sylfideklæder." Daniel Sauer fra Franken - ung og selvudslettende, men har har løftet vinene fra familieejendommen til "Weltklasse" ifølge vinguiden Eichelmann. Med biodynamisk dyrkning og parceller i Frankens bedste Grand Cru "am Lumpen 1655" er vinene kraftværker af mineralitet og renhed. Jürgen Krebs fra Pfalz - brillerer år efter år og laver bedre og bedre vine, præcise, intense og mineralske. Stor succes til hans Spätburgundere med en 2. plads i Vinums Deutscher Rotweinpreis, vinder af Vini Mundus Nordic i kategorien Spätburgunder og 1. plads i Focus Spätburgunder-test. Matthias Gaul fra Pfalz - to gange vinder af Vinums Deutsche Rotweinpreis og "Aufsteiger des Jahres" i Eichelmann vinguide. Entreprenant som få, altid i gang med nye projekter og hver gang imponerer hans vine med fantastisk intensitet og charme. Vi serverer intet mindre end 14 forskellige vine fra de fire producenter til menuen, der består af : 4 x aperitif med snacks 5 retters menu med to vine til hver ret Kaffe og sødt Kun kr. 1.800 pr. kuvert. Sted: Søllerød Kro Søllerødvej 35 ​2840 Holte Billetter bestilles og betales via Bichels hjemmeside: https://bichel.dk/tysk-vinmiddag-paa-soelleroed-kro-torsdag-301-2020 Webshop kvittering gælder også som adgangsbillet.

    Søllerød Kro
    30. January 2020
    At 6:30 pm
    3
  • Tysk Vinmiddag på Søllerød Kro fredag d. 31. januar 2020

    Fredag 31. januar kl. 18.30 afholder vi tysk Winemakers Dinner i topklasse på Søllerød Kro - en af Danmarks mest anerkendte Michelin-restauranter - med vine fra fire førende vinproducenter i Tyskland. Vi får besøg af producenterne selv: Martin Müllen fra Mosel - et stjerneskud, der med ultratraditionelle metoder skaber vine, der er "Trylledriksagtige og fulde af selvmodsigelser, hvor der både er riv og tydelighed i den sensoriske tale, og lethed, legende lystighed og sværmerisk velduft i det aromatiske sprog. Forvent fedme, men paradoksal præcision, forvent tannin og fenol, men paradoksal elegance – de er alle en slags brutalisme i sylfideklæder." Daniel Sauer fra Franken - ung og selvudslettende, men har har løftet vinene fra familieejendommen til "Weltklasse" ifølge vinguiden Eichelmann. Med biodynamisk dyrkning og parceller i Frankens bedste Grand Cru "am Lumpen 1655" er vinene kraftværker af mineralitet og renhed. Jürgen Krebs fra Pfalz - brillerer år efter år og laver bedre og bedre vine, præcise, intense og mineralske. Stor succes til hans Spätburgundere med en 2. plads i Vinums Deutscher Rotweinpreis, vinder af Vini Mundus Nordic i kategorien Spätburgunder og 1. plads i Focus Spätburgunder-test. Matthias Gaul fra Pfalz - to gange vinder af Vinums Deutsche Rotweinpreis og "Aufsteiger des Jahres" i Eichelmann vinguide. Entreprenant som få, altid i gang med nye projekter og hver gang imponerer hans vine med fantastisk intensitet og charme. Vi serverer intet mindre end 14 forskellige vine fra de fire producenter til menuen, der består af : 4 x aperitif med snacks 5 retters menu med to vine til hver ret Kaffe og sødt Kun kr. 1.800 pr. kuvert. Sted: Søllerød Kro Søllerødvej 35 ​2840 Holte Billetter bestilles og betales via Bichels hjemmeside: https://bichel.dk/tysk-vinmiddag-paa-soelleroed-kro-fredag-311-2020 Webshop kvittering gælder også som adgangsbillet.

    Søllerød Kro
    31. January 2020
    At 6:00 pm
    8
  • Trøffelmiddag på Restaurant Ghrelin onsdag d. 5. februar 2020

    Trøflen har gennem alle tider været en eftertragtet og udsøgt spise. Svampen, der også ofte omtales som køkkenets sorte og hvide guld har en spændende historie bag sig, og den karakteristiske smag er både en udfordring og en gave at arbejde med for alle, der sætter gastronomi og store oplevelser i højsædet. Ghrelin og Bichel Vine har sammen kreeret en middag med fokus på trøflen, der er ingrediens i hele menuen, der vil bestå af snacks, fem retter, kaffe og sødt – suppleret af en velafstemt vinmenu. Aftenen indledes hos naboen Zeit Vinbar med Champagne og foredrag omkring trøflens historie og liv. Vi fortsætter på Restaurant Ghrelin med trøffelmenu og tilhørende vinmenu, der er lavet i samarbejde mellem Anders Kuk Kristensen fra Ghrelin og Lars Bo Henriksen fra Bichel Vine som også løbende vil fortælle om mad og vin – og om det bånd, som trøflen smagsmæssigt binder mellem de to verdener. MENU Velkomst Champagne Brut Classique NV, Alfred Gratien *** Snacks 2012 Champagne Blanc de Blancs, Alfred Gratien *** Pighvar - Blomkål - Caviar - Trøffel 2018 Roero Arneis Bricco delle Ciliegie, Giovanni Almondo, Piemonte *** Helleflynder - Grønne løg - Honning - Trøffel 2017 Chardonnay, Castello di Monsanto, Toscana *** Pasta - Ragout - Trøffel 2016 Barbaresco Asili, Cascina Luisin *** Kalv - Rødbede - Linser - Trøfler 2009 Barolo Roche Rivera, Luigo Oddero *** Havgus - Butterdej - Trøffel 2016 Saussignac Autrefois, Couleurs d'Aquitaine *** Kaffe med sødt Samlet pris pr. kuvert kr. 1.500,- Billetter købes på vores webshop: https://bichel.dk/troeffelmiddag-paa-restaurant-ghrelin-onsdag-52-2020 Din webshopkvittering gælder som billet! Tid og sted Onsdag d. 5. februar 2020 kl. 18.00 på Ghrelin (starter dog på Zeit Vinbar i nr. 127) Bernhardt Jensens Boulevard 125 8000 Aarhus C OBS: Der er p-hus lige under restauranten. Man kører ind fra Esther Aggebos Gade 8.

    Ghrelin Gourmet Restaurant
    05. February 2020
    At 6:00 pm
  • Champagneskole 6. februar 2020 i Aarhus

    Vil du vide mere om Champagne - eller finde den oplagte gaveidé til vinelskeren, der troede, han/hun havde alt? Champagneskolen lærer dig alt omkring og bag de skønne bobler: Hvad er forskellen på Champagne og de andre bobler som Crémant, Cava, Sekt, Prosecco, Asti osv.? Hvordan kommer boblerne i en Champagne? Hvad vil det sige, at vinen ligger "sur lie"? Hvad er "degorgering"? Hvorfor er det kun nogle Champagner, der står årgang på? Få svar på alle disse og mange andre spørgsmål omkring Champagne, lær om de forskellige områder i Champagne, om druesorterne og fremstillingen - samtidig med, at du smager syv forskellige mousserende vine; fem Champagner og to Crémanter. AFTENENS SMAGEPROGRAM NV Crémant de Limoux Tradition Extra Brut, Jean-Louis Denois - 150 kr. NV Crémant d'Alsace de Clément Sans Soufre, Clément Klur - 160 kr. NV Champagne Brut 1. cru Carte Blanche, Benard-Pitois - 240 kr. NV Champagne Brut Rosé 1. Cru, Benard-Pitois – 300 kr. NV Champagne Brut Classique, Alfred Gratien - 395 kr. 2012 Champagne Brut Blanc de Blancs, Alfred Gratien - 550 kr. NV Champagne Demi-Sec 1. Cru Gourmandine, Benard Pitois - 275 kr. TID OG STED: Torsdag d. 6. februar 2020 kl. 18-20 Bichel Vine Hjortshøjlund Mejlbyvej 501 8530 Hjortshøj Billetter á kr. 250 pr. person købes via vores webshop: https://bichel.dk/champagne-skolen-d-6-februar-2020-hjortshoej Din webshopkvittering gælder som billet!

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    06. February 2020
    At 6:00 pm
  • Champagneskole d. 13. februar 2020 i Malling

    Vil du vide mere om Champagne - eller finde den oplagte gaveidé til vinelskeren, der troede, han/hun havde alt? Champagneskolen lærer dig alt omkring og bag de skønne bobler: Hvad er forskellen på Champagne og de andre bobler som Crémant, Cava, Sekt, Prosecco, Asti osv.? Hvordan kommer boblerne i en Champagne? Hvad vil det sige, at vinen ligger "sur lie"? Hvad er "degorgering"? Hvorfor er det kun nogle Champagner, der står årgang på? Få svar på alle disse og mange andre spørgsmål omkring Champagne, lær om de forskellige områder i Champagne, om druesorterne og fremstillingen - samtidig med, at du smager syv forskellige mousserende vine; fem Champagner og to Crémanter. AFTENENS SMAGEPROGRAM NV Crémant de Limoux Tradition Extra Brut, Jean-Louis Denois - 150 kr. NV Crémant d'Alsace de Clément Sans Soufre, Clément Klur - 160 kr. NV Champagne Brut 1. cru Carte Blanche, Benard-Pitois - 240 kr. NV Champagne Brut Rosé 1. Cru, Benard-Pitois – 300 kr. NV Champagne Brut Classique, Alfred Gratien - 395 kr. 2012 Champagne Brut Blanc de Blancs, Alfred Gratien - 550 kr. NV Champagne Demi-Sec 1. Cru Gourmandine, Benard Pitois - 275 kr. TID OG STED: Torsdag d. 13. februar 2020 kl. 18-20 Bichel Vine Stationspladsen 3 8340 Malling Billetter á kr. 250 pr. person købes via vores webshop: https://bichel.dk/champagne-skolen-d-13-februar-2020-malling Din webshopkvittering gælder som billet!

    Bichel Vine Malling, Malling, Denmark
    13. February 2020
    At 6:00 pm
    4
  • Champagneskole d. 20. februar 2020 på Frederiksberg

    Vil du vide mere om Champagne - eller finde den oplagte gaveidé til vinelskeren, der troede, han/hun havde alt? Champagneskolen lærer dig alt omkring og bag de skønne bobler: Hvad er forskellen på Champagne og de andre bobler som Crémant, Cava, Sekt, Prosecco, Asti osv.? Hvordan kommer boblerne i en Champagne? Hvad vil det sige, at vinen ligger "sur lie"? Hvad er "degorgering"? Hvorfor er det kun nogle Champagner, der står årgang på? Få svar på alle disse og mange andre spørgsmål omkring Champagne, lær om de forskellige områder i Champagne, om druesorterne og fremstillingen - samtidig med, at du smager syv forskellige mousserende vine; fem Champagner og to Crémanter. AFTENENS SMAGEPROGRAM NV Crémant de Limoux Tradition Extra Brut, Jean-Louis Denois - 150 kr. NV Crémant d'Alsace de Clément Sans Soufre, Clément Klur - 160 kr. NV Champagne Brut 1. cru Carte Blanche, Benard-Pitois - 240 kr. NV Champagne Brut Rosé 1. Cru, Benard-Pitois – 300 kr. NV Champagne Brut Classique, Alfred Gratien - 395 kr. 2012 Champagne Brut Blanc de Blancs, Alfred Gratien - 550 kr. NV Champagne Demi-Sec 1. Cru Gourmandine, Benard Pitois - 275 kr. TID OG STED: Torsdag d. 13. februar 2020 kl. 18-20 Bichel Vine Virginiavej 2 2000 Frederiksberg Billetter á kr. 250 pr. person købes via vores webshop: https://bichel.dk/champagne-skolen-d-20-februar-2020-frederiksberg Din webshopkvittering gælder som billet!

    Bichel Vine Frederiksberg, Frederiksberg, Denmark
    20. February 2020
    At 6:00 pm
    1
  • Smagekursus - Bliv en bedre vinsmager - 25. februar 2020, Aarhus

    Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model. Lær den systematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel. Den systematiske tilgang er en måde at smage på, hvor man først og fremmest koncentrerer sig om objektive indtryk i en helt bestemt rækkefølge: Man skiller vinen ad i udseende, duft og smag. Ved hjælp af smageskema sætter man sætter man ord på farve, aroma og smagsindtryk, syreniveau, tanninstruktur, alkoholniveau, indtrykket af frugten, intensitet og kompleksitet osv. – alt sammen som hjælp til at fastsætte kvalitetsniveau og hvor vinen kommer fra. Alle nysgerrige kan være med. Der vil være nyt at lære både for begyndere og mere øvede. Efter vores opfattelse den rigtige og objektive måde at bedømme vin på. Langt væk fra umiddelbare og underholdende gættekonkurrencer. Kurset foregår hos Bichel i Hjortshøj. Der er lidt brød til smagningen, så det vil være en god idé at have spist hjemmefra. Billetter bestilles og betales via Bichels hjemmeside: https://bichel.dk/smagekursus-bliv-en-bedre-vinsmager-252-2020-kl-18-21-aarhus Webshop kvittering gælder også som adgangsbillet. Hvis du skal bruge kurset som gave så send os venligst en mail om det på post@bichel.dk hvor du henviser til ordrenummeret og så sender vi et gavekort med posten.

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    25. February 2020
    At 6:00 pm
  • Bichels Vinskole - 4 lektioner - februar april 2020, Klampenborg

    Bliv Vinkender med Bichel! Bichels Vinskole er for alle, der er nysgerrige og søger viden. Alle kan være med - både novicen og den erfarne vinentusiast vil få udbytte af kurset og gå fra det med en dybere viden og lyst til god vin. Kurset foregår hos Bichel Vine Odense, Nørregade 29, 5000 Odense C. Det vil være en god idé at have spist hjemmefra, da der kun er lidt brød til smagningen. KURSUSGANGE: 28. februar 2020 kl. 18.00-21:00 Hvidvin og grønne druer Smag de vigtigste hvidvinstyper samt en spændende outsider og hør om fremstilling af hvidvin. Vi smager otte vine af høj kvalitet. 11. marts 2020 kl. 18.00-21:00 Rødvin og blå druer Smag de vigtigste rødvinstyper samt en spændende outsider og hør om fremstilling af rødvin. Vi smager otte vine af høj kvalitet. 25. marts 2020 kl. 18.00-21:00 Bobler, hedvine og søde vine Lær mere om de vintyper, vi drikker for sjældent. Vi smager Champagne og anden mousserende vin, rosé, orange vin, sherry, portvin og ædelsød vin. Vi smager otte vine af høj kvalitet. 8. april 2020 kl. 18.00-21:00 "Mad og Vin - Tips og Tricks" De sidste løse ender, samt lidt om vinhåndtering og om mad og vinsammensætning. Vi smager otte vine af høj kvalitet og slutter med en uhøjtidelig eksamen og diplomoverrækkelse. Billetter bestilles og betales via Bichels hjemmeside: https://bichel.dk/bichels-vinskole-4-lektioner-februarmartsapril-2020-klampenborg Webshop kvittering gælder også som adgangsbillet.

    Bichel Vine Klampenborg, Klampenborg, Denmark
    26. February 2020
    At 6:00 pm
  • Det nye Beaujolais - Vinsmagning hos Bichel Odense 27. feb. 2020

    Mange af os forbinder stadig vinene fra Beaujolais med den Ribena-lignende vin nouveau, der bliver frigivet i november og smager stikkende af syntestisk frugt – og desuden giver en vældig hovedpine. Det er synd og skam, for i Beaujolais arbejder mange vinmagere på at kaste fortidens åg af sig og lave store vine, der tåler sammenligning med sine berømte naboer i Bourgogne og Nordrhône. Vær med til en aften, hvor vi smager 5 forskellige vine og går i dybden med Det Nye Beaujolais’ dyder, metoder og forbindelsen til skabelsens af tidens store modefænomen – naturvin. Da det er små produktioner, må man tage forbehold for ændringer i smageprogrammet. Aftenens smageprogram 2018 Beaujolais "en Besset", Domaine de Fa - 160 kr. 2017 Fleurie "Roche Guillon", Domaine de Fa - 235 kr. 2018 Morgon "Côte du Py", Domaine Grange Cochard - 225 kr. 2018 Morgon, Marcel Lapierre – 250 kr. 2017 Fleurie "Clos Vernay", Domaine Lafarge-Vial - 325kr. Tid og sted Onsdag d. 27. februar 2020 kl. 18-20 Bichel Vine Nørregade 29 5000 Odense C Billetter á kr. 250 købes via vores website: https://bichel.dk/det-nye-beaujolais-d-27-februar-2020-odense Din webshopkvittering gælder som billet!

    Bichel Vine Odense, Odense, Denmark
    27. February 2020
    At 6:00 pm
    1
  • Bichels Vinskole - 4 lektioner - feb april 2020, Frederiksberg

    Bliv Vinkender med Bichel! Bichels Vinskole er for alle, der er nysgerrige og søger viden. Alle kan være med - både novicen og den erfarne vinentusiast vil få udbytte af kurset og gå fra det med en dybere viden og lyst til god vin. Kurset foregår hos Bichel Vine Odense, Nørregade 29, 5000 Odense C. Det vil være en god idé at have spist hjemmefra, da der kun er lidt brød til smagningen. KURSUSGANGE: 27. februar 2020 kl. 18.00-21:00 Hvidvin og grønne druer Smag de vigtigste hvidvinstyper samt en spændende outsider og hør om fremstilling af hvidvin. Vi smager otte vine af høj kvalitet. 12. marts 2020 kl. 18.00-21:00 Rødvin og blå druer Smag de vigtigste rødvinstyper samt en spændende outsider og hør om fremstilling af rødvin. Vi smager otte vine af høj kvalitet. 26. marts 2020 kl. 18.00-21:00 Bobler, hedvine og søde vine Lær mere om de vintyper, vi drikker for sjældent. Vi smager Champagne og anden mousserende vin, rosé, orange vin, sherry, portvin og ædelsød vin. Vi smager otte vine af høj kvalitet. 9. april 2020 kl. 18.00-21:00 "Mad og Vin - Tips og Tricks" De sidste løse ender, samt lidt om vinhåndtering og om mad og vinsammensætning. Vi smager otte vine af høj kvalitet og slutter med en uhøjtidelig eksamen og diplomoverrækkelse. Billetter bestilles og betales via Bichels hjemmeside: https://bichel.dk/bichels-vinskole-4-lektioner-februarmartsapril-2020-frederiksberg Webshop kvittering gælder også som adgangsbillet.

    Bichel Vine Frederiksberg, Frederiksberg, Denmark
    27. February 2020
    At 6:00 pm
  • Champagneskole d. 5. marts 2020 i Klampenborg

    Vil du vide mere om Champagne - eller finde den oplagte gaveidé til vinelskeren, der troede, han/hun havde alt? Champagneskolen lærer dig alt omkring og bag de skønne bobler: Hvad er forskellen på Champagne og de andre bobler som Crémant, Cava, Sekt, Prosecco, Asti osv.? Hvordan kommer boblerne i en Champagne? Hvad vil det sige, at vinen ligger "sur lie"? Hvad er "degorgering"? Hvorfor er det kun nogle Champagner, der står årgang på? Få svar på alle disse og mange andre spørgsmål omkring Champagne, lær om de forskellige områder i Champagne, om druesorterne og fremstillingen - samtidig med, at du smager syv forskellige mousserende vine; fem Champagner og to Crémanter. AFTENENS SMAGEPROGRAM NV Crémant de Limoux Tradition Extra Brut, Jean-Louis Denois - 150 kr. NV Crémant d'Alsace de Clément Sans Soufre, Clément Klur - 160 kr. NV Champagne Brut 1. cru Carte Blanche, Benard-Pitois - 240 kr. NV Champagne Brut Rosé 1. Cru, Benard-Pitois – 300 kr. NV Champagne Brut Classique, Alfred Gratien - 395 kr. 2012 Champagne Brut Blanc de Blancs, Alfred Gratien - 550 kr. NV Champagne Demi-Sec 1. Cru Gourmandine, Benard Pitois - 275 kr. TID OG STED: Torsdag d. 5. marts 2020 kl. 18-20 Bichel Vine Hegnslund Strandvejen 859 2930 Klampenborg Billetter á kr. 250 pr. person købes via vores webshop: https://bichel.dk/champagne-skolen-d-5-marts-2020-klampenborg Din webshopkvittering gælder som billet!

    Bichel Vine Klampenborg, Klampenborg, Denmark
    05. March 2020
    At 6:00 pm
    2
  • Champagneskole d. 12. marts 2020 i Odense

    Vil du vide mere om Champagne - eller finde den oplagte gaveidé til vinelskeren, der troede, han/hun havde alt? Champagneskolen lærer dig alt omkring og bag de skønne bobler: Hvad er forskellen på Champagne og de andre bobler som Crémant, Cava, Sekt, Prosecco, Asti osv.? Hvordan kommer boblerne i en Champagne? Hvad vil det sige, at vinen ligger "sur lie"? Hvad er "degorgering"? Hvorfor er det kun nogle Champagner, der står årgang på? Få svar på alle disse og mange andre spørgsmål omkring Champagne, lær om de forskellige områder i Champagne, om druesorterne og fremstillingen - samtidig med, at du smager syv forskellige mousserende vine; fem Champagner og to Crémanter. AFTENENS SMAGEPROGRAM NV Crémant de Limoux Tradition Extra Brut, Jean-Louis Denois - 150 kr. NV Crémant d'Alsace de Clément Sans Soufre, Clément Klur - 160 kr. NV Champagne Brut 1. cru Carte Blanche, Benard-Pitois - 240 kr. NV Champagne Brut Rosé 1. Cru, Benard-Pitois – 300 kr. NV Champagne Brut Classique, Alfred Gratien - 395 kr. 2012 Champagne Brut Blanc de Blancs, Alfred Gratien - 550 kr. NV Champagne Demi-Sec 1. Cru Gourmandine, Benard Pitois - 275 kr. TID OG STED: Torsdag d. 12. marts 2020 kl. 18-20 Bichel Vine Nørregade 29 5000 Odense C Billetter á kr. 250 pr. person købes via vores webshop: https://bichel.dk/champagne-skolen-d-12-marts-2020-odense Din webshopkvittering gælder som billet!

    Bichel Vine Odense, Odense, Denmark
    12. March 2020
    At 6:00 pm
  • Smag på Piemonte - Vinsmagning hos Bichel Odense 26. marts 2020

    Piemonte er en af verdens bedst kendte vinregioner og betyder ”ved foden af bjerget”. Navne som Barolo og Barbaresco, lavet på kongedruen Nebbiolo, klinger godt og velkendt. Der produceres også en bred vifte af andre druer fra de røde Dolcetto, Barbera, Freisia og Brachetto (sød vin) til de hvide, Moscato (sød vin), Arneis og Gavi, m.fl. De røde er karakteriseret ved fasthed, stram elegance og elegant tørret frugt. De hvide er friske og livlige og som regel uden fad. Det smukke, bakkede landskab med alpernes sneklædte tinder i horisonten er betagende og dragende. Når det kombineres med en bred vifte af spændende vine og gastronomi på et godt og afslappet plan med trøflerne i spidsen, kort til bjerge med sne og ret kort til Liguriens kyster, er det vanskeligt at forestille sig noget bedre. Piemonte har udviklet sin vintradition på baggrund af den nære tilknytning til Frankrig, hvor kongeriget i Savoyen i en lang periode havde en dominerende indflydelse. Vi smager os igennem de vigtigste druer og appellationer. Da det er små produktioner, må vi dog tage forbehold for ændringer i smageprogrammet. Aftenens smageprogram 2018 Roero Arneis Bricco Ciliegie, Giovanni Almondo - 160 kr. 2018 Dolcetto d'Alba, Luciano Sandrone - 135 kr. 2017 Barbera Superiore, Scarzello - 180 kr. 2016 Roero, Giovanni Almondo – 175 kr. 2014 Barbaresco Asili, Cascina Luisin - 350 kr. 2010 Barolo Rive di Specola, Luigi Oddero - 550 kr. Tid og sted Torsdag d. 26. marts 2020 kl. 18-20 Bichel Vine Nørregade 29 5000 Odense C Billetter á kr. 300 pr. person købes via vores hjemmeside: https://www.bichel.dk/smag-paa-piemonte-d-26-marts-2020-odense Din webshopkvittering gælder som billet!

    Bichel Vine Odense, Odense, Denmark
    26. March 2020
    At 6:00 pm
    1
  • Bichels Vinskole - 4 lektioner - april/maj 2020, Aarhus

    Bliv Vinkender med Bichel! Bichels Vinskole er for alle, der er nysgerrige og søger viden. Alle kan være med - både novicen og den erfarne vinentusiast vil få udbytte af kurset og gå fra det med en dybere viden og lyst til god vin. Kurset foregår hos Bichel Vine Odense, Nørregade 29, 5000 Odense C. Det vil være en god idé at have spist hjemmefra, da der kun er lidt brød til smagningen. KURSUSGANGE: 21. april j 2020 kl. 18.00-21:00 Hvidvin og grønne druer Smag de vigtigste hvidvinstyper samt en spændende outsider og hør om fremstilling af hvidvin. Vi smager otte vine af høj kvalitet. 28. aprilj 2020 kl. 18.00-21:00 Rødvin og blå druer Smag de vigtigste rødvinstyper samt en spændende outsider og hør om fremstilling af rødvin. Vi smager otte vine af høj kvalitet. 12. maj 2020 kl. 18.00-21:00 Bobler, hedvine og søde vine Lær mere om de vintyper, vi drikker for sjældent. Vi smager Champagne og anden mousserende vin, rosé, orange vin, sherry, portvin og ædelsød vin. Vi smager otte vine af høj kvalitet. 19. maj 2020 kl. 18.00-21:00 "Mad og Vin - Tips og Tricks" De sidste løse ender, samt lidt om vinhåndtering og om mad og vinsammensætning. Vi smager otte vine af høj kvalitet og slutter med en uhøjtidelig eksamen og diplomoverrækkelse. Billetter bestilles og betales via Bichels hjemmeside: https://bichel.dk/bichels-vinskole-4-lektioner-aprilmaj-2020-aarhus Webshop kvittering gælder også som adgangsbillet.

    Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
    21. April 2020
    At 6:00 pm
  • Rosé Festival Odense 2020

    VI gentager succesen og byder indenfor til Rosé Festival Odense 2020 d. 9. maj. Mere info følger. Sæt kryds allerede nu!

    Brandts Klædefabrik - Byen i Byen, Odense, Denmark
    09. May 2020
    At 12:00 pm
    293
  • På rundtur i Bourgogne på Odense Å

    Bichel Vine giver dig nu i samarbejde med Odense Aafart en enestående mulighed for at smage dig vej gennem det verdenskendte Bourgogneområde til en foræringspris. Bourgogne har gennem mange år slået sig fast i både de almindelige vinnyderes og de rigtige ”nørders” bevidsthed som et af verdens ultimative vinområder og ikke mindst referencepunkt for de kendte druetyper Pinot Noir og Chardonnay. Men skal vi være helt ærlige, er Bourgogne faktisk på én og samme gang verdens værste og verdens bedste vinområde. Skuffelserne er mange og store, men med fingeren på pulsen gemmer der sig mange snedige køb. Klimaet har vendt op og ned på, hvor de store vine laves. Især 2018 sætter nye standarder. 🍷 Så hav blot store forventninger til denne smagning, der uden tvivl vil blive en øjenåbner for mange! Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetslag på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C. Turen varer ca. 1,5 time.

    Odense Aafart, Odense, Denmark
    15. May 2020
    At 7:00 pm
    1
  • Champagne og bobler på Odense Å

    ”Jeg drikker Champagne, når jeg er glad, og når jeg er ked af det” – en gammel, men eviggyldig sætning. Det er altid det rigtige tidspunkt for bobler, uanset om man skal fejre noget, eller bare vil peppe en ”almindelig hverdag”. 🥂✨ I samarbejde med Bichel Vine inviterer Odense Aafart til en festlig og fornøjelig aften i boblernes tegn! I bund og grund er historien om Champagne også historien om aldrig at give op – hvordan det franske vinområde ændrede sig fra at producere og sælge sur vin til lave priser til i dag at være verdens rigeste og mest eftertragtede vinområde. Men der findes bestemt også en række gode bud på lækre bobler i resten af verden. Vi skal denne aften smage et skønt udbud af bobler – fra Østrigs bedste mousserende over sulfitfri Alsacebobler til toppen af kransekagen – den ægte Champagne. Og selvfølgelig skal vi også have en god snak om, hvorfor Champagne er så speciel, og om der måske er bobler fra andre områder, der efterhånden kan give kamp til stregen! Til Champagnen hører der sig selvfølgelig også ægte kaviar, som vi også skal have en smagsprøve på. Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetslag på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C. Turen varer ca. 1,5 time.

    Odense Aafart, Odense, Denmark
    12. June 2020
    At 7:00 pm
    4

SMAGEKURSER

Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model. Lær den sytematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel.Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model Lær den sytematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel.