Events

Vi holder løbende smagninger, kurser og vinmiddage. Hold dig opdateret her på siden, i vores nyhedsbrev og på Bichels facebook-side.
 • En Ærlig Snak om Naturvin - Smagning 23. april 2020

  Naturvin, nøgenvin, minimal intervention wine, raw wine, plummerjuice, hipster-most, umanipuleret vin – kært barn har mange navne. Men hvad ligger der egentlig bag de mange og lidt forvirrende betegnelser for den storbysmarte vin-trend, der har gjort sit indtog på restauranterne og butikshylderne rundt om i Danmark? Hvor går grænsen mellem økologisk, biodynamisk og ”naturlig” vin? Hvad er det med de der sulfitter – og skal ”naturvin” smage lidt mærkeligt? Hvad i alverden betyder det, at en vin har mus? Findes der ”unaturlig” vin? De spørgsmål og mange flere vil blive besvaret på en aften, hvor vi smager 5 ganske naturlige hvide, orange og røde vine og tager en ærlig snak om, hvad der skiller dem ad fra mere konventionel vine, hvor meget hold der er i myterne om ”naturvin” og hvilken betydning bevægelsen har haft, og hvor den er i dag. Vi lover, du går herfra bedre rustet til dit næste ”naturlige” køb, enten i butik eller på restaurant, med en god forståelse for vinene og vinmagerne bag. Så rul bukserne lidt op, lad skægget stå og kom og vær med til en spændende aften, hvor vi løfter lidt på gardinet ind til alt det, der ikke står på etiketten Da det er små produktioner, må man tage forbehold for ændringer i smageprogrammet. Aftenens smageprogram Dao Branco Vinhas Velhas 2017, Antonio Madeira - 225 kr. Bierzo Godello las Tinajas 2017, Bodegas Mengoba - 350 kr. Dao Tinto Colheita 2016, Antonio Madeira - 160 kr. Costa Toscana Cabernet Franc 2018, Ampeleia – 250 kr. Bierzo Estaladina 2016, Bodegas Mengoba - 220 kr. Tid og sted Torsdag d. 23. april 2020 kl. 18-20 Bichel Vine Nørregade 29 5000 Odense C Billetter købes direkte på vores webshop: https://www.bichel.dk/en-aerlig-snak-om-naturvin-d-23-april-2020-odense Din webshopkvittering gælder som billet!

  Bichel Vine Odense, Odense, Denmark
  23. April 2020
  At 6:00 pm
 • På rundtur i Bourgogne på Odense Å

  Bichel Vine giver dig nu i samarbejde med Odense Aafart en enestående mulighed for at smage dig vej gennem det verdenskendte Bourgogneområde til en foræringspris. Bourgogne har gennem mange år slået sig fast i både de almindelige vinnyderes og de rigtige ”nørders” bevidsthed som et af verdens ultimative vinområder og ikke mindst referencepunkt for de kendte druetyper Pinot Noir og Chardonnay. Men skal vi være helt ærlige, er Bourgogne faktisk på én og samme gang verdens værste og verdens bedste vinområde. Skuffelserne er mange og store, men med fingeren på pulsen gemmer der sig mange snedige køb. Klimaet har vendt op og ned på, hvor de store vine laves. Især 2018 sætter nye standarder. 🍷 Så hav blot store forventninger til denne smagning, der uden tvivl vil blive en øjenåbner for mange! Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetslag på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C. Turen varer ca. 1,5 time.

  Odense Aafart, Odense, Denmark
  15. May 2020
  At 7:00 pm
  5
 • Champagne og bobler på Odense Å

  ”Jeg drikker Champagne, når jeg er glad, og når jeg er ked af det” – en gammel, men eviggyldig sætning. Det er altid det rigtige tidspunkt for bobler, uanset om man skal fejre noget, eller bare vil peppe en ”almindelig hverdag”. 🥂✨ I samarbejde med Bichel Vine inviterer Odense Aafart til en festlig og fornøjelig aften i boblernes tegn! I bund og grund er historien om Champagne også historien om aldrig at give op – hvordan det franske vinområde ændrede sig fra at producere og sælge sur vin til lave priser til i dag at være verdens rigeste og mest eftertragtede vinområde. Men der findes bestemt også en række gode bud på lækre bobler i resten af verden. Vi skal denne aften smage et skønt udbud af bobler – fra Østrigs bedste mousserende over sulfitfri Alsacebobler til toppen af kransekagen – den ægte Champagne. Og selvfølgelig skal vi også have en god snak om, hvorfor Champagne er så speciel, og om der måske er bobler fra andre områder, der efterhånden kan give kamp til stregen! Til Champagnen hører der sig selvfølgelig også ægte kaviar, som vi også skal have en smagsprøve på. Vi mødes 15 minutter før afgang ved Odense Aafarts billetslag på Filosofgangen 30B, 5000 Odense C. Turen varer ca. 1,5 time.

  Odense Aafart, Odense, Denmark
  12. June 2020
  At 7:00 pm
  10
 • Smag på Piemonte - Vinsmagning hos Bichel Odense 25. juni 2020

  Piemonte er en af verdens bedst kendte vinregioner og betyder ”ved foden af bjerget”. Navne som Barolo og Barbaresco, lavet på kongedruen Nebbiolo, klinger godt og velkendt. Der produceres også en bred vifte af andre druer fra de røde Dolcetto, Barbera, Freisia og Brachetto (sød vin) til de hvide, Moscato (sød vin), Arneis og Gavi, m.fl. De røde er karakteriseret ved fasthed, stram elegance og elegant tørret frugt. De hvide er friske og livlige og som regel uden fad. Det smukke, bakkede landskab med alpernes sneklædte tinder i horisonten er betagende og dragende. Når det kombineres med en bred vifte af spændende vine og gastronomi på et godt og afslappet plan med trøflerne i spidsen, kort til bjerge med sne og ret kort til Liguriens kyster, er det vanskeligt at forestille sig noget bedre. Piemonte har udviklet sin vintradition på baggrund af den nære tilknytning til Frankrig, hvor kongeriget i Savoyen i en lang periode havde en dominerende indflydelse. Vi smager os igennem de vigtigste druer og appellationer. Da det er små produktioner, må vi dog tage forbehold for ændringer i smageprogrammet. Aftenens smageprogram 2018 Roero Arneis Bricco Ciliegie, Giovanni Almondo - 160 kr. 2018 Dolcetto d'Alba, Luciano Sandrone - 135 kr. 2017 Barbera Superiore, Scarzello - 180 kr. 2016 Roero, Giovanni Almondo – 175 kr. 2014 Barbaresco Asili, Cascina Luisin - 350 kr. 2010 Barolo Rive di Specola, Luigi Oddero - 550 kr. Tid og sted Torsdag d. 25. juni 2020 kl. 18-20 Bichel Vine Nørregade 29 5000 Odense C Billetter á kr. 300 pr. person købes via vores hjemmeside: https://bichel.dk/smag-paa-piemonte-d-25-juni-2020-odense Din webshopkvittering gælder som billet!

  Bichel Vine Odense, Odense, Denmark
  25. June 2020
  At 6:00 pm
 • Winemarket Goes Sparkling (NY DATO)

  BEMÆRK NY DATO! Sprød champagne, pet nat, crémant, sekt, cava, spumate og cider er i glassene, når Winelab.dk inviterer til Winemarket Goes Sparkling den 27. juni. Ridehuset i Aarhus lægger rammer til et boblende vinorgie, hvor du kan smage på mousserende vine fra alverdens vinmarker. Du kan møde vinhandlere og vinmagere fra ind- og udland, som hver dag knokler for at finde - eller fremstille - de ypperste bobler. Deltagende vinhandlere er (foreløbig liste): - Olander Vin - Laudrup Vin - Österreich vin - Italian Wines - Sprit & Co. - Vintage champagne - Erik Sørensen Vin - Juuls Vin & Spiritus - Bichel Vine - L'Esprit du Vin - Propperiet Vin Import - KJvin - Pinochar Wine - Theis Vine - Distinto - Adelino - Andersen Winery - AlsaceWines - Crémant Bar - Austrian Wine – Sekt Bar - Wines of Germany - Danmark Sekt Bar Havnens Fiskehus kigger også forbi med deres populære østers- og caviarbar. Winemarket Goes Sparkling er en éndags event arrangeret af Winelab.dk og er opdelt i to sessioner. Den første session er fra kl. 12.30-15.00, og den anden session fra kl. 15.30-18.00. EARLY BIRD billetpris (+ gebyr): 1. session kl. 12.30 - 15.00 : 225,- 2. session kl. 15.30 - 18.00 : 245,- Din billet giver dig adgang til Winemarket Goes Sparkling, et personligt champagneglas fra Riedel, et lækkert smagehæfte med overblik over alle vinhandlere og deres medbragte vine, og ikke mindst muligheden for gratis at smage omkring 200 forskellige mousserende vine. Følg Winemarket Goes Sparkling her på Facebook og se, hvilke vinhandlere og vinhuse du kan møde.

  Ridehuset Aarhus, Aarhus, Denmark
  27. June 2020
  At 12:30 pm
  161
 • Bichels Vinskole - 4 lektioner - august 2020, Odense

  Bliv Vinkender med Bichel! Bichels Vinskole er for alle, der er nysgerrige og søger viden. Alle kan være med - både novicen og den erfarne vinentusiast vil få udbytte af kurset og gå fra det med en dybere viden og lyst til god vin. Kurset foregår hos Bichel Vine Odense, Nørregade 29, 5000 Odense C. Det vil være en god idé at have spist hjemmefra, da der kun er lidt brød til smagningen. KURSUSGANGE: 6. august 2020 kl. 18.00-21:00 Hvidvin og grønne druer Smag de vigtigste hvidvinstyper samt en spændende outsider og hør om fremstilling af hvidvin. Vi smager otte vine af høj kvalitet. 13. august 2020 kl. 18.00-21:00 Rødvin og blå druer Smag de vigtigste rødvinstyper samt en spændende outsider og hør om fremstilling af rødvin. Vi smager otte vine af høj kvalitet. 20. august 2020 kl. 18.00-21:00 Bobler, hedvine og søde vine Lær mere om de vintyper, vi drikker for sjældent. Vi smager Champagne og anden mousserende vin, rosé, orange vin, sherry, portvin og ædelsød vin. Vi smager otte vine af høj kvalitet. 27. august 2020 kl. 18.00-21:00 "Mad og Vin - Tips og Tricks" De sidste løse ender, samt lidt om vinhåndtering og om mad og vinsammensætning. Vi smager otte vine af høj kvalitet og slutter med en uhøjtidelig eksamen og diplomoverrækkelse. Billetter bestilles og betales via Bichels hjemmeside: https://bichel.dk/bichels-vinskole-4-lektioner-august-2020-odense Webshop kvittering gælder også som adgangsbillet.

  Bichel Vine Odense, Odense, Denmark
  06. August 2020
  At 6:00 pm
 • Bichels Vinskole - 4 lektioner - september 2020, Aarhus

  Bliv Vinkender med Bichel! Bichels Vinskole er for alle, der er nysgerrige og søger viden. Alle kan være med - både novicen og den erfarne vinentusiast vil få udbytte af kurset og gå fra det med en dybere viden og lyst til god vin. Kurset foregår hos Bichel Vine, Mejlbyvej 501, 8530 Hjortshøj. Det vil være en god idé at have spist hjemmefra, da der kun er lidt brød til smagningen. KURSUSGANGE: 8. september 2020 kl. 18.00-21:00 Hvidvin og grønne druer Smag de vigtigste hvidvinstyper samt en spændende outsider og hør om fremstilling af hvidvin. Vi smager otte vine af høj kvalitet. 15. september 2020 kl. 18.00-21:00 Rødvin og blå druer Smag de vigtigste rødvinstyper samt en spændende outsider og hør om fremstilling af rødvin. Vi smager otte vine af høj kvalitet. 22. september 2020 kl. 18.00-21:00 Bobler, hedvine og søde vine Lær mere om de vintyper, vi drikker for sjældent. Vi smager Champagne og anden mousserende vin, rosé, orange vin, sherry, portvin og ædelsød vin. Vi smager otte vine af høj kvalitet. 29. september 2020 kl. 18.00-21:00 "Mad og Vin - Tips og Tricks" De sidste løse ender, samt lidt om vinhåndtering og om mad og vinsammensætning. Vi smager otte vine af høj kvalitet og slutter med en uhøjtidelig eksamen og diplomoverrækkelse. Billetter bestilles og betales via Bichels hjemmeside: https://bichel.dk/bichels-vinskole-4-lektioner-september-2020-aarhus Webshop kvittering gælder også som adgangsbillet.

  Bichel Vine, Hjortshøj, Denmark
  08. September 2020
  At 6:00 pm

SMAGEKURSER

Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model. Lær den sytematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel.Bliv en bedre vinsmager efter den engelske model Lær den sytematiske tilgang til vinsmagning, som bruges på Engelske WSET, der udbyder de anerkendte Diploma-uddannelser samt på Institute of Masters of Wine, der udbyder den højeste uddannelse indenfor vinhandel.