Butikken i Odense

odense_butik_banner

Bichel Vine, vil nu glæde vinelskere fra Fyn med en fysisk butik i Odense. Det betyder, at den populære fredagsstemning, hvor vi matcher en sæsonhapser med den helt rigtige vin, nu også kan opleves i Odense. Derudover kan man løbende møde producenter og samarbejdspartnere i butikken og shoppe i Bichel Vines store udvalg af vine og specialiteter.

Du finder butikken i Nørregade 29, 5000 Odense C.

Åbningstider

Mandag - Lukket
Tirsdag - Lukket
Onsdag - 12.00-18.00
Torsdag - 12.00 -18.00
Fredag - 12.00 - 18.00 (fredagsstemning kl. 15-18)
Lørdag - 11.00 - 14.00

Huset i Nørregade 29 i Odense er opført i 1586 af forretningsmanden Oluf Bager. Gennem godt 400 år har bygningen undergået store forandringer, ligesom anvendelsen af huset er skiftet meget over tid. Alle de historiske lag og levn er bevaret med lige stor vægt, mens de nye tilføjelser, der har været nødvendige, er søgt udført med sober respekt for kvaliteterne i det fine, gamle hus. Livet fortsætter i Oluf Bagers Mødrene Gård.

Den spektakulære bygning er et besøg værd i sig selv.

Tilbage til butikkerne

BICHELS VINSKOLE

Vinskole for alle der er nysgerrige og søger viden. Skolen er etableret på baggrund af erfaring og viden fra vores forfattervirksomhed, engelske vinstudier, som undervisere dels på Bichels egne kurser og som undervisere på WSET`s (Wine and Spirit Education Trust) kurser i Danmark. WSET er en international anerkendt uddannelsesinstitution med base i London. Se kursets indhold nederst på siden.