Ostekassen fra Bichel - ost og vin

Bichel Vine har et lille men meget velvalgt udvalg af verdens bedste oste. Nogle af dem er klassiske oste, hvor vi har fundet frem til de bedste producenter og nogle af dem er fra små mejerier, hvor produktionen er mikroskopisk men kvaliteten skyhøj.

Vi lavet en pakke, hvor vi har samlet fem af vores mest populære oste, skåret i lidt mindre stykker end vi plejer. Vi har fundet to vine, der passer til. Idéelt set skulle der være en vin til hver ost men med en ædelsød hvidvin og en tør, men fyldig hvid Bourgogne, kan man favne de fleste oste.

Oste i den aktuelle kasse:

 • Roquefort AOP, Vieux Berger, ostenes konge fra den mindste og mest eksklusive producent, der som de eneste stadig laver alle processer i hånden.
 • Råmælk Comté AOP Cru des Sapins, Marcel Petite, modnet i Fort St. Antoine, hvor de bedste Comté-oste kommer fra. 12-14 måneder er den ideelle modning for en Comté - da har den både modne og frugtige noter. Råmælk.
 • Camembert de Normandie AOP, den ægte Camembert på råmælk fra Normandiet - klasser over supermarkeds-Camembert, der ikke er lavet på råmælk (Lait cru).
 • Pecorino Toscana DOP, Caseifico Bertagna. Grottelagret Pecorino på fåremælk fra Toscana. Rund og fyldig smag.
 • Parmigiano Reggiano Vacche Rosse DOP, Grana d'Oro. Parmesan lavet på mælk fra den oprindelige ko-race i området - mælkeydelsen er lavere, men smagen er større. af de 5 millioner parmesan-oste, der laves om året, er kun ca 10.000 lavet på mælk fra Vacche Rosse.

Vine i den aktuelle kasse:

 • Viré-Clessé 2018, Domaine de Roally. Senthøstet, 100 % Chardonnay dyrket økologisk fra Viré-Clessé i Macon i det sydligste Bourgogne
 • Saussignac 2016, Vendange Autrefois. Lavet på en blanding af Muscadelle, Sauvignon Blanc og Semillon. Druerne er høstet sent let angrebne af ædel råddenskab, botrytis, hvilket er med til at koncentrere sukker og smagsstoffer i mosten.

Lad ostene få stuetemperatur og servér dem med lidt godt brød.

Alle ostene har en kvalitet, så de kan stå alene. Vælger man at servere garniture til, vil det have indflydelse på vinvalget: søde garniturer som kompotter, geleer eller marmelade har så meget sukker, at vinen også bør være sød. Foretrækker man at drikke tør vin til ostene, så server fx oliven eller soltørrede tomater til.

Kassens indhold passer til 2-5 personer

500,-
På lager
 • Producenten
  Vi har valgt for dig

  Vi har et stort udvalg af delikatesser fra hele verden, og vi er hele tiden på udkig efter den næste vanedannende råvare, man bare ikke kan leve uden. Vi har samlet nogle kasser, hvor vi har valgt det bedste ud til dig.

  Læs mere