crocus_l_athelier_malbec_de_cahors

l'Atelier Malbec de Cahors 2014, Crocus

Land:
Frankrig
Servering:
16-18 °C
Område:
Cahors
Gemmepotentiale:
2018-2026
Alkohol:
13,5 %
Lagring: 
Stål
Velegnet til: 
Gris, Lam, Løbende vildt og Oksekød
180,-
På lager
  • Beskrivelse

    l'Atelier Malbec de Cahors 2014, Crocus

    Lavet på 100 % Malbec fra marker med kalkholdig jordbund. Høstet med et relativt lavt udbytte på ca 50 hl/ha. Gæret og modnet på stål.

    Mørk i glasset med fyldig aroma af mørke bær; sorte kirsebær, brombær og blå blommer med noter af modnet kød. Saftig med ren frugtighed og fast tanninbid.

    Til oksekød, lammekød og vildt - gerne med braisseret eller med kraftig sauce.

  • Producenten
    Tradition og vision - det nye Cahors

    Crocus er resultatet af et samarbejde mellem Paul Hobbs og Bertrand Gabriel Vigouroux. Paul Hobbs er en af de helt store stjerner på vinhimmelen; han har scoret 100 point ved Parker, har haft en sjetteplads på Wine Spectators top 100 og har lavet den første sydamerikanske vin med 100 point hos James Suckling. Hobbs startede sin vinkarriere hos Robert Mondavi, hvor han kom med på holdet, der skabte den legendariske Opus One. Hobbs laver kultvine i Californien, har været med til at løfte Læs mere

  • Kort
  • Anmeldelser

    90 p. Wine Enthusiast

    The result of a collaboration between Sonoma-based winemaker/consultant Paul Hobbs and the Bertrand Vigouroux family in Cahors, this wine is packed with fruit, acidity and generous tannins. Without any wood aging, it is all blackberry flavors, with a crisp edge and a dry core.

    16+ JancisRobinson.com

    Joint venture between Paul Hobbs of California and, crucially, Argentina and the Vigouroux family of Cahors. Hobbs has worked on both vineyards and lessening extraction, apparently. Aged in 5,000 litre casks. Mid crimson. Pretty gamey Malbec on the nose. Less dramatic than some of the other Vigouroux Cahors and still youthful. Lots of tannin still here. Fresh and appetising. - Jancis Robinson MW