dinner_wine_jazz_the_vietnamese

Dinner, Wine & Jazz - d. 4. oktober kl. 18.00

The Vietnamese laver fornyende og veltillavede vietnamesiske retter af økologiske og bæredygtige råvarer. Det er mad der afspejler de traditionelle vietnamesiske familieopskrifter og det populære vietnamesiske gadekøkken.

Denne aften kan du nyde 8 retter inkl. vin og i selskab med en vietnamesisk jazz spiller.

MENU

SOFT RICE PAPER ROLLS
Côte de Gascogne Blanc, Domaine de Bazin
***

CHARGRILLED SCALLOPS
Verdejo Flor de Vetus, Bodegas Vetus
***

GREEN TEA SMOKED DUCK BREAST SALAD
Garnacha Rosé, Vina Temprana
***

GRILLED SPICE SWEET DRY-AGE BEEF SALAD
Brezo Tinto, Bodegas Mengoba
***

BLACK COD FILLETS
Chardonnay Aventura, Caliterra
***

THE VIETNAMESE CRISPY DUCK BREAST À L´ORGANGE
Les Plans, Santa Duc
***

BLACK ANGUS BEEF SIRLOIN
Primitivo di Manduria, Passione Segreta
***

BACKED PINEAPPLE WITH TAMARIND
Muscat de Rivesaltes
***

Tid & Sted

Torsdag d. 4. oktober kl. 18.00
The Vietnamese
Store Kongensgade 91
1264 København

795,-
På lager