cremant-de-alsace_boxler

Cremant d'Alsace 2014, Albert Boxler

Land:
Frankrig
Servering:
8-10 °C
Område:
Alsace
Gemmepotentiale:
2018-2024
Alkohol:
12,5 %
Lagring: 
Stål
Velegnet til: 
Fisk og skaldyr og Fjerkræ
230,-
På lager
  • Beskrivelse

    Cremant d'Alsace 2014, Albert Boxler

    Nævnes ofte som bedste mousserende vin fra Alsace. Lavet på en blanding af Pinot Blanc, Pinot Auxerrois og Pinot Noir. Lavet efter den traditionelle metode med 30 måneders flaskelagring med gæringsrester inden degorgering.

    Kompleks og intens duft med aromaer af citrus, nødder, kaffe, fersken og surbrød. Smagen er overraskende frisk, ren og mineralsk men bibeholder også kompleksiteten. Fine, elegante bobler og en lang eftersmag.

    Godt alternativ til Champagne - bruges som aperitif eller kan serveres til både fisk/skaldyr, kylling eller blandede oste.

  • Producenten
    Albert Boxler regnes blandt de allerbedste producenter i Alsace.

    Albert Boxler er et af stjernenavnene i Alsace. Sønnen Jean har overtaget styringen og kører videre i samme sikre stil. Repræsenteret på talrige Michelin-stjernerestauranter. Alle førende vinbøger, vinguider etc. har A. Boxler blandt de 10 bedste producenter. Fyldige, eksotiske og meget charmerende vine, meget flotte til moderne spicy køkken og ost
    Læs mere

  • Kort