cornerstone_reyneke

Cornerstone 2014, Reyneke

Land:
Sydafrika
Servering:
14-16 °C
Område:
Stellenbosch
Gemmepotentiale:
2016-2026
Alkohol:
14,5 %
Lagring: 
Små fade
Velegnet til: 
Lam og Oksekød
200,-
På lager
  • Beskrivelse

    Cornerstone 2014, Reyneke

    Bordeaux-blend lavet på 47 % Cabernet Sauvignon, 44 % Cabernet Franc og 9 % Merlot - alt sammen fra biodynamisk dyrkede marker. Gæret naturligt i cementæg og derefter modnet 18 måneder på fade af fransk eg - 30 % nye og 70 % et og to år gamle fade.

    Flot intensitet med dominans af solbær, solbærblad, tobak og cigaræske. Fast, men blødt tanninbid, god friskhed og meget flot længde i smagen.

    Perfekt til rødt oksekød, til vildt eller til lammekoteletter. 

  • Producenten
    Biodynamik fra Sydafrika: "kvalitet med integritet"

    Reyneke er den første biodynamisk certificerede vingård i Sydafrika. Reyneke-familien købte farmen i 1988 og kort tid efter begyndte Johan Reyneke omstillingen til først økologi og siden biodynamik. Reyneke opnåede Demeter-certificering i 2007 og var i mange år den eneste vingård i Sydafrika med biodynamisk certificering. Reyneke er "ægte" biodynamikere på den måde, at farmen fungerer som en selvforsynende enhed med bl.a. kvæg til at lave gødning, ænder til at spise snegle i marken  Læs mere

  • Kort
  • Anmeldelser

    90 p. Wine Advocate

    It offers clean and pure aromas of blackberry, sage and cedar, a slight chalkiness that emerges with time. The palate is medium-bodied with grainy tannin, grippy in the mouth with tarry black fruit and quite a solid, slightly aloof finish. -Neal Martin