mejeriet_bichel_gratien_smagning

Champagnemiddag på Mejeriet med Alfred Gratien - d. 29. september 2017

"I have always been of the opinion that champagne should be to wine what haute couture is to fashion." Alfred Gratien

Alfred Gratien er det mindste rigtige Champagnehus med en produktion på bare 250.000 flasker. Produktionen er meget traditionel og ligger tæt op ad måden, Krug laves på. Resultatet er helt fantastiske Champagner med en unik kombination af intensitet og elegance. Det er Champagner, der matcher de bedste råvarer og hæver et godt måltid til en uforglemmelig oplevelse.

Denne aften kombineres disse fantastiske vine med Mejeriets ambitiøse køkken - et skarpt bud på den næste Aarhusianske Michelin-stjerne. Fællesnævneren er elegance og lethed i udtrykket kombineret med en fantastisk smagsintensitet, så vi tør godt stille en aften af de store i udsigt.

Vi smager seks forskellige Champagner og runder af med et glas moden Barolo 2000 Vigna Rionda fra Figli Luigi Oddero. Vigna Rionda er en af de fire bedste marker i hele Barolo og det er helt unikt, at vi kan tilbyde denne vin i en drikkemoden udgave!

Tid og sted

Fredag d. 29. september kl. 18:30
Restaurant Mejeriet
Bedervej 101, 8320 Mårslet

Menu

Alfred Gratien Brut
Mejeriets Store udvalg af snacks

***
Alfred Gratien Brut Rosé
Knivmusling med purløg
Serveret med frisk agurk & rygeost creme
Hertil hvid tomat sauce

***
Alfred Gratien Blanc de Blancs 2008
Kammusling i egen skal
Cremet sauce & vilde urter

***
Alfred Gratien Millésimé 2004
Letsaltede torskekæber & saltbagt selleri
Smørsauce mættet med helt rogn og purløg & trøffel

***
Alfred Gratien Cuvée Paradis 2008
Alfred Gratien Cuvée Paradis Rosé

Hopballe Mølle kylling med danske majs & urter

***
2000 ”Vigna Rionda” Barolo
Krikand med rødbede & svampe

***
kaffe & sødt

1495,-
På lager
Værd at prøve