la_grave_cabernet_franc

Cabernet Franc 2017, Domaine la Grave

Land:
Frankrig
Servering:
14-17 °C
Område:
Languedoc
Gemmepotentiale:
2020-2026
Alkohol:
12,5 %
Lagring: 
Små fade
Velegnet til: 
Gris
80,-
På lager
 • Beskrivelse

  Cabernet Franc 2017, Domaine la Grave

  Lavet på ren Cabernet Franc fra marker med ler, kalk og sand i jordbunden.
  Lavet med 100 % afstilkning og 18 måneders lagring på brugte fade.

  God intensitet i duften med noter af solbær, solbærblad og med florale overtoner. Mellemfyldig og meget velbalanceret - flot struktureret Cabernet Franc med imponerende intensitet for prisklassen - pænt tanninbid.

  Velegnet til lettere kødretter - god og sikker hverdagsvin.

 • Producenten
  Chateau La Grave er beliggende i Minervois i Languedoc. Ejendommen har 90 ha vinmarker, hvoraf halvdelen har status af Minervois og resten er IGP.

  Vi blev gjort opmærksomme på ejendommen af vores gode leverandør Jean-Louis Denois, da vi efterspurgte vine af høj kvalitet og til fornuftig pris. La Grave skuffede bestemt ikke; selv blandt deres billigste vine oplevede vi en renhed, balance og intensitet, man ellers normalt skal betale en del mere for.

  Læs mere
 • Kort
 • Anmeldelser

  5 stjerner i JP (årgang 2015)

  Enkel, saftig med noter af krydderurter, god rygrad, ganske fast struktur trods frugtigheden; virkelig meget vin for pengene her, især til mad. En hverdagsvin, der kan klare et utal af retter. Drik den køligt.

  Testvinder og 5 stjerner i JP (årgang 2013)

  Umådeligt saftigt eksemplar; tør, stram og kølig, kalket også, let uden at være pjasket, enkel, men virkelig et europæisk, meget civiliseret glas vin til pengene. Meget tæt på topkarakter. - Niels Lillelund