Bandol Blanc 2018, Chateau Canadel

Land:
Frankrig
Servering:
9-11 °C
Område:
Bandol
Gemmepotentiale:
2019-2027
Alkohol:
13 %
Lagring: 
Stål
Velegnet til: 
Fisk og skaldyr
225,-
På lager
  • Beskrivelse

    Bandol Blanc 2018, Chateau Canadel

    Lavet på 90 % Clairette og 10 % Ugni Blanc. Efter 12 timers maceration er mosten presset fra og gæret på stål. Lagret 6 måneder på tank inden flaskning.

    Hvid Bandol er en sjældenhed, man stort set kun finder på provencekystens fiskerestauranter. Melon, pære og fennikel i næsen. Fyldig smag med rigtig fin syre og mineralitet. Stor intensitet.

    Flot madvin - helt perfekt til middelhavsinspirerede retter med fisk og skaldyr, hvor fx tomat og hvidløg spiller en rolle. Perfekt til unge gedeoste.

  • Producenten
    Topvine fra Bandol

    Bandol er den mest seriøse vinregion i Provence i sydfrankrig. Rosé fra Bandol er lys i farven og fyldig i smagen. Skal generelt drikkes unge, men det høje indhold af Mourvèdre i rosé fra Bandol gør, at de rent faktisk kan gemmes. Bandol er mest kendt for rødvinene, der er elegante og intense. Vinene har et langt liv, og bliver rigtig interessante efter 10-15 år.

    Læs mere
  • Kort