Specialiteter

Vi er altid på jagt efter verdens bedste råvarer; ansjoser fra Lolin, Roquefort fra Vieux Berger, Parmesan på mælk fra Vacche Rosse-racen, Cravanzana-hasselnødder, olie fra Alziari og fjerkræ fra Gothenborg er bare et lille udpluk af de verdensklasse-råvarer vi har håndplukket fra gastronomiens verden.
Specialiteter hos Bichel Vine
Filtrer efter

Kokosmælk, 200 ml.

Økologisk kokosmælk, 200 ml. Produktionen foregår midt i området for dyrkningen. Alle restprodukter fra produktionen genanvendes

Læs mere
19,-

Nelliker, 25 g.

Økologiske, tørrede nelliker 25 g.

Uundværlig til jul - flæskesteg, andesteg, rødkål osv

Læs mere
29,-

Kokosmælk, 400 ml.

Økologisk kokosmælk, 400 ml. Produktionen foregår midt i området for dyrkningen. Alle restprodukter fra produktionen genanvendes.

Læs mere
29,-

Kanel, hel, 30 g.

Hel Kanel - økologisk og håndrullet Ceylon-Kanel. I modsætning til den mere almindelige Kassia-kanel indeholder ægte Ceylon-kanel stort set ikke noget af det leverskadende stof Cumarin. 30 gram.

Læs mere
29,-
Lolin ansjoser Ciudad Castro

Ansjoser fra Lolin, Serie Ciudad de Castro 30 G.

Samme fine smag som Serie Oro. Grovere sortering. Ciudad de Castro er en sotering af de ansjosfileter der ikke er store nok eller har fået et lille hak, og dermed ikke opfylder kravene til Serio Oro.

Læs mere
Spar 78,-
30,-
17,-
6 stk. for 102,-, spar 78,-

Ansjoser fra Lolin, Serie Oro 30 g.

På anbefaling af den legendariske restaurant El Bulli, har vi fundet den ultimative ansjos i Cantabria hos familiefirmaet Lolin i Castro Urdiales.

Læs mere
Spar 21,-
40,-
33,-
3 stk. for 99,-, spar 21,-