Specialiteter

Vi er altid på jagt efter verdens bedste råvarer; ansjoser fra Lolin, Roquefort fra Vieux Berger, Parmesan på mælk fra Vacche Rosse-racen, Cravanzana-hasselnødder, olie fra Alziari og fjerkræ fra Gothenborg er bare et lille udpluk af de verdensklasse-råvarer vi har håndplukket fra gastronomiens verden.
Specialiteter hos Bichel Vine
Filtrer efter

Kokosmælk, 200 ml.

Økologisk kokosmælk, 200 ml. Produktionen foregår midt i området for dyrkningen. Alle restprodukter fra produktionen genanvendes

Læs mere
19,-

Nelliker, 25 g.

Økologiske, tørrede nelliker 25 g.

Uundværlig til jul - flæskesteg, andesteg, rødkål osv

Læs mere
29,-

Kokosmælk, 400 ml.

Økologisk kokosmælk, 400 ml. Produktionen foregår midt i området for dyrkningen. Alle restprodukter fra produktionen genanvendes.

Læs mere
29,-

Kanel, hel, 30 g.

Hel Kanel - økologisk og håndrullet Ceylon-Kanel. I modsætning til den mere almindelige Kassia-kanel indeholder ægte Ceylon-kanel stort set ikke noget af det leverskadende stof Cumarin. 30 gram.

Læs mere
29,-

Ansjoser fra Lolin, Serie Oro 30 g.

På anbefaling af den legendariske restaurant El Bulli, har vi fundet den ultimative ansjos i Cantabria hos familiefirmaet Lolin i Castro Urdiales.

Læs mere
Spar 21,-
40,-
33,-
3 stk. for 99,-, spar 21,-

Riso Rosso Integrale, gliAironi - 500 g.

En naturlig rød ris, lidt af en sjældenhed. Højt indhold af fibre og mikronæringsstoffer. God fast riskerne, der bevarer strukturen godt. Skal ikke fremtræde cremet som klassisk risotto.

Læs mere
49,-