Antal
Pr. to pakker
85,00 DKK
Fragt
Serrano skinke, Grand Reserva 24 mdr. 2 pakker, 2x75 g.

Serrano skinke, Grand Reserva 24 mdr. 2 pakker, 2x75 g.

Rigtig flot Serranoskinke i Gran Reserva Kvalitet Læs mere
Prøv den til
Antal
Pr. fl.
89,75 DKK
Fragt
Mes Vignes de Saint Paul 2012, Jean Louis Denois

Mes Vignes de Saint Paul 2012, Jean Louis Denois

Økologisk vin fremstillet uden svovl. Læs mere
Prøv den til
Lam på grill med masser af krydderurter
Antal
Pr. fl.
89,75 DKK
Fragt
Château Haut Monplaisir, Cahors Tradition 2011

Château Haut Monplaisir, Cahors Tradition 2011

Læs mere
Prøv den til
Cassoulet
Antal
Pr. fl.
99,75 DKK
Fragt
Dolcetto Alba 2012, Luciano Sandrone, Piemonte

Dolcetto Alba 2012, Luciano Sandrone, Piemonte

Velstruktureret og spændstig Dolcetto Læs mere
Prøv den til
Risotto med kantareller og trøffelolie
Antal
Pr. 2 poser
100,00 DKK
Fragt
Hasselnødder, ristede. Nocciolo Piemonte I.G.P. 200 g. - 2 poser

Hasselnødder, ristede. Nocciolo Piemonte I.G.P. 200 g. - 2 poser

Verden bedste hasselnødder fra gammel plantage i Piemonte Læs mere
Prøv den til
Antal
Pr. 3 stk
100,00 DKK
Fragt
Ansjoser fra Lolin, Serie Oro 50 g. 3 stk.

Ansjoser fra Lolin, Serie Oro 50 g. 3 stk.

Fremragende ansjoser fra Lolin med ren, dyb og kompleks smag Læs mere
Prøv den til
Antal
Pr. flaske
100,00 DKK
Fragt
Sushi-sættet

Sushi-sættet

Håndlavet japansk Shoyu og syltet ingefær fra Japan Læs mere
Prøv den til
Antal
Pr. 3 stk.
100,00 DKK
Fragt
Sardinillas i olivenolie - Lolin 120 gram - 3 pk.

Sardinillas i olivenolie - Lolin 120 gram - 3 pk.

Flotte og intense små sardiner i olie Læs mere
Prøv den til
Antal
Pr. 2 pk.
100,00 DKK
Fragt
Paleta Iberico de Bellota, 50 g, lufttørret 30 mdr. 2 stk

Paleta Iberico de Bellota, 50 g, lufttørret 30 mdr. 2 stk

Fremragende Bellota bov, lufttørret 30 måneder Læs mere
Prøv den til
Antal
Pr. fl
119,75 DKK
Fragt
2012 Cuvée Bertrand, Schloss Gobelsburg, Kamptal

2012 Cuvée Bertrand, Schloss Gobelsburg, Kamptal

 Elegant rødvin på blanding af Pinot Noir, St. Laurent og Zweigelt Læs mere
Prøv den til
Kalvebrisler med braisseret julesalat