Nyheder

03.01.2014

Brun hoveder og skrog i ovnen

Få mere kraft til fiskesuppen ...
03.01.2014

Tid til renselse

Østers og spicy food renser kroppen ...
13.11.2013

Barolo og Zalto

Få det bedste ud af vinen med de bedste glas. ...
24.10.2013

Vi skal have and Mortensaften

Mortensaften ...
22.10.2013

Verdens bedste champagne

Stor dag i Bichels historie. Krug er ankommet til lageret i små mængder. Det er champagnen du må smage sammen med nysgerrige venner. ...
05.08.2013

Fredagshapser med røget laks og lakserogn

Vores fredagshapser med røget laks, rygeostecreme, agurk og lakserogn blev en stor succes... ...
22.07.2013

Middelhavsstemning

Nye fif fra køkkenskolen - ansjospesto ...
12.06.2013

Masser af god presse

Fiskesuppe på Kaia Kaipe og World Wine Award ...
1 2