2006 Barolo, Scarzello
Flot moden Barolo fra topårgang

De hårde facts
Print
Appellation
Barolo
Druetype
100% Nebbiolo
Stilart
Fyldig, kompleks, klassisk og tanninrig
Lagring
30 mdr på store brugte 2500 liters egefade +12-18 mdr på flaske
Servering
15-17 grader, bør dekanteres 2-3 timer
Gemmepotentiale
2013-2021
Alkohol
14%
VIN OG MAD Til kalvekød, oksekød og kraftigt fuglevildt
Prøv den til Stegt kalvekotelet med stegte kantareller
Antal
Pr. flasker
299,75 DKK
Spar
Fragt
Flot klassisk Barolo fra Vigna Merenda( Sarmassa) og Terlo markerne lagret på store gamle fade.

Klassisk barolo næse med røde, tørrede roser, lidt marcipan og balsamico. Forholdsvis let smag med røde bær og faste modne Nebbiolo tanniner - lang finish med et mineralsk udtryk.

Fin Barolo til mellemfyldig kødretter med oksekød, kalv eller lidt kraftigere fuglevildt - server enkelt tilbehør gerne med lidt citron til. Det blødgør vinen.

Federico Scarzello er et af de nye og største håb i Barolo og ultratraditionalist. Federico er blot 32 år gammel, men han har allerede lavet vin i 15 år. Største delen af produktionen er klassiske Barolo, men Federico har også en særlig kærlighed til Barbera og han laver 2 virkelig gode vine, som giver fuld valuta for pengene.
Antal
Pr. flaske
219,75 DKK
Fragt

Roero "Bric Valdiana" 2010, Giovanni Almondo

Barolodræberen, fremragende luksus Nebbiolo fra top år Læs mere
Prøv den til
lammeryg med rosmarin og råstegte kartofler med citron